Za 13 dní jsmě měli mít TP .

01.04.2010

Ahoj holky..Za 13 dní jsme měli mít TP.14.4.2010 ale malej přišel na svět 15.3.2010 takže je nám už 17 dní už vážíme 2989g bohůžel jsme hoodně zhubli tak to doháníme jinak dneska jdeme po prvé ven už se těším :-)) Por. váha byla 2699g a zhubli jsme na 2400g :-( ale už to zase doháníme :-) přiložím fotečky zatím se mějte maminky dejte pusinky svím miláčkům a těhulky pohlaďte :€O: Jinak dubňátklům přeji hodně štěstí v porodech a držíme vám s Dominičkem palce :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Krásné miminko, gratuluji moc a přejeme hodně zdravíčka !!
Verunka měla 2400g PV a když jsem si jí nesla domů, tak měla jen 2100 g a teď v 8. měsíci váží 7 kg - krásně to dohnala :-)!
Takže se vůbec neboj, on to malej taky dožene !!
Papa a užívej si to !!

TAKÉ POSÍLÁME GRATULACE!JE TO NÁDHERNÝ CHLAPÁK!NAŠÍ TEREZCE JE SICE TEPRVE 5MĚSÍCŮ,ALE I ZA TAK KRÁTKOU DOBU JSEM ÚPLNĚ ZAPMOMĚLA JAK JSOU ČERSTVÁ MIMINEČKA MALILINKATÁ!TAK PŘEJEME HLAVNĚ ZDRAVÍ!!!

to je prďolinek krásnej. Neboj brzy všechny dětičky dožene. Bude hezky přibývat a bude ti dělat samou radost...

nádherný klouček, porodní váhu měl krásnou!! Já už chci takýýýýýý :cc): :cc): Moooc gratulujeme a přejeme pevné zdravíčko :a: :a: :a: :a: :a: :a: :a:

In reply to by zdenicka.x

Kamarádka dneska jela ráno a ted je už maminkou :-) termín měla ažžž 24.4. její mamka a tatka o tom vedeli že jede do porodnice ale potom jak to psala zbytku rodini tak ji nevěřili :-) mysleli že si z nich dělá APRÍL :D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka