Dnesni poradna a prvni den na neschopence

02.04.2010

Ahojky,tak nase poradna dopadla dobre.dr uz mela vysledky z cukrovky a mame je v poradku.CS 2 a pry jinak vse v poradku.rychle mi i utz zkoukla malickou., :°*°: opet potvrzena :€s€: ,plodovky dostatek.jinak nas dr dnes nemerila nevazila tak nevim jestli jsme furt vetsi nwbo ne,no pockame si do velkyho utz ve31t. no a poprosila jsem dr o neschopenku protoze v praci to uz nezvladam,to stani a vydychany vzduch tak me poliva ledovy pot,mzitky pred ocima a radeji uz uz sedam,ale bohuzel pak zakaznice musi cekat az me to prejde a to je neprijemny me a i jim.tak jsem ode dneska doma, budu si uzivat jara a cancat bydlenicko a premyslim o tehu cvicenicko,protoze uz vim co to je boleni v krizi.dalsi poradnu mam 6.5. a den predtim velky utz,tak uz se tesiiiim :€m:
Mejte se vsicky krasne,pohladte pupicky a at ty nasi mimisci tam vydrzeji do terminku :h: :k:

Ahoj, můžu se zeptat, co ti kontrolovali na té cukrovce? Jako jestli ji nemáš? Nebo už ji máš a zkontrolovali ti, jestli vše funguje, jak má?

Ahojky tak to je dobře že už budeš doma když ti to v práci už nedělalo dobře.Já si nedokážu představit že bych do práce chodila od začátku těhu pořád mi něco bylo.Tak teď užívej těhulkování plnými doušky strašně rychle to utíká.

Juu, tak vítej mezi námi na neschopence. Je to úžasné. Já jsem teda už od 11. ledna a práce mi vůbec nechybí a jak už začíná být hezky, tak jsem strašně ráda, že jsem doma a můžu si po dlooouhééé době to počasíčko užívat. A nejen to. A jak Dr. kontroluje plodovku? U mě nikdy o plodovce nemluvila. Jsem teda ve 22. týdnu, tak jestli se to kontroluje až později? Jinak s tlakem mám taky problémy a s křížovými bolestmi taky a chodím cvičit do bazénu pro těhu a je to vážně super, vždycky mě ty bolesti přejdou..aspoň na chvíli. :one:

Ahojky Kacenko, zrovna sem si rikala ze sem te tu dlouho nevidela :( to je super ze jste v poradku a ofiko gratuluju k :°*°: :\x: kde pracujes Kaci?
hezky odpocivej a uzivej si :€s€:

In reply to by VeronikaV86

No ja ted na netu moc nejsem,mame rozbity neco v notasu,to co je potreba aby jsme se mohli pripojit k wifine,takze se po minute odpojujem,a to se neda tu dlouho vydrzet.jenze mam v pocitaci tolik fotek ze je nejprve musim vypalit a potom pocitac poputuje do opravy.tak ted uz na to bude cas,tak to musim udelat.
delala jsem v kadernictvi a to stani nebylo nic pro me s nizkym tlakem. :€s€: u nas krasne vykukuje tak snad uz to vydrzi i pres velikonoce,mej se krasne a dougam ze ten cap vam to miminko donese.byt vama tak se pokusim klidne jeste parkrat na IUI,vzdyt tam vybiraji ty nejlepsi spermijky a onoooo se to musi podarit.moc bych vam to prala :h: ,drz se kocko :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky