Migréna

01.04.2010

Holky začala jsem dost trrpět na bolesti hlavy... paralen, ibalgin a ani prášek na předpis od kamarádky mi nepomohl.. máte někdo ,něco (radu) jak se toho zbavit? moc děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak já mám komplikované migrény už od dětství. Přestávám u toho vidět,brní mě ruce,obličej,zvracím. v lednu jsem byla u dr.protože se mi to stalo v autě,kdy jse vezla malou-přestala jsem vidět. Dala mi nějaké kapky na rozšíření cév,ale z toho jsem měla strach. Druhé prášky mi dala-MAGNESIUM. Beru 3-6 denně-prostě jak si vzpomenu a nekecám od té doby mám klid. Ano bolest hlavy odčas byla,ale né tak nesnesitelná. Určitě to vyzkoušej. Taková hloupost a zatím mi pomáhá.

Ahoj, já si teda beru ibalgin, ale samotný mi taky nepomůže. Musím spolknout prášek ještě zavčas ( dřív než mě rozbolí hlava, tak vidím na jedno oko špatně a v místě, kam se přesně dívám mám jen černý flek) a jak ho spolknu, musím si jít okamžitě lehnout a usnout. Když se mi to povede, tak se vzbudím už jen do snesitelné formy bolesti hlavy. Ale když ne...tak pak zbytek dne šavlím a umírám :\\:

...ale když přijde, tak to stojí za to. V lékárně mi doporučili mimo jiné i tablety APO-Migra, tak jsem si je koupila a zabraly. Taky používám mast KOSMÍN s extraktem máty, levandule, eukalyptu a tužebníku - potírají se spánky, čelo a zátylek při začínajících bolestech hlavy. :a:

já na migrény také trpím, skus v lékárně Migraflex - stojí cca 110kč, je to nejsilnější lék na migrénu pak už jen zajít na neurologii.. (mě nepomohl, mám hodně silné migrény).

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka