Dnesni poradna 39+4tt :))

01.04.2010

Tak jsme dneska absolvovali doufam ze posledni poradnu a monitory. Mala na pasech krasne spolupracovala takze jsme tam stravili jen 20min. Ja jsem zas mela samej kopecek 40-60 a petkrat mi ztvrdlo brisko za tu dobu :) Tlak a moc jako vzdycky dobry, vaha furt stejne uz skoro dva mesice nenabiram takze mame neco pres +8kg. A ted poradna. :€p€: Pan doktor se me zeptal jak mi je ja mu rekla ze mi boli vse co jen muze bolet a on mi na to ze uz bych mohla porodit :€): . Sahl mi napred na brisko rekl hmmmm, pak vrazil o me prst a zase rekl hmmm :€): ze prej uz jsem krasne nachystana a ze opravdu uz muzeme rodit ze uz se zacinam otevirat Cs5 :w: :qu: . Kdyz jsem ho zeptala jestli porodim v terminu? tak rekl ze stejne je to pouze orientacni a ja mu na to ze by bylo hezky kdyby nam nasi cacourku prinesl na velikonoce zajicek :€s€: . No a ted to co me trosku zaskocilo- prej mam vetsi miminko :00:. Ze jsem vysoka tak mimi bude vetsi ze to je normalka ..na moji otazku jakoze bude delsi nebo vetsi odpovedel ze vetsi a kdyz jsem zeptala kolik asi bude mit prohmatal mi malou jeste jednou a rekl ze 3,5kg mozna i neco vic..ja mu no tak to je jeste dobry uz jsem myslela ze to budou 4kg na coz on- no i to muze byt :s: tak jsem jim tam malem omdlela :€): ..ale prej se nemusim bat ze to zvladnu :///: . Kdyz jsem odchazela tak rekl ze nam bude drzet pesticky aby nam malou opravdu donesl ten velikonocni zajicek :c: ...

Tak to ti teda závidím :D , já mám termín dnes a nevím nevím, asi to nevypadá. To čekání je děsné. U mě probíhala v úterý poradna stejně, dokonce mě řekla doktorka, když to bude dobře vypadat, že mě udělá toho Hamiltna. No a pak mě vyšetřila a řekla, že bohužel ještě ne, že by mě moc trápila :€ :€z€: tak musím čekat. Tak jsem dneska uklízela nahoře i dole, luxovala, vytírala, sázela kytky a drhla terasu....pak jsem dostala chuť na Mekáč a kolu, tak manžílek byl tak hodnej a dovezl :s: . Večer dám ještě hodně teplou koupel a to by bylo, aby se Mišákovi už nechtělo ven :€}€: . Taky bude velikej, já mám 180, manža ještě víc. Když mu před dvěma týdny měřila stehení kost, tak říkal, že má tak 54cm. To měl i první a že bude mít kolem 4kg, tak se mám na co těšit. A to jsem tentokrát přibrala jen 10kg.Bude to pěkně dopečenej budulínek :one: Tak nám všem co už se nemůžem dočkat přeju, aby tady s náma už na velikonoce byli :a: Petra

:qu: no tak to je paráda Tinko ;-)
Jen počkej na nás :€s€:
Tedy holčička bude pěknoučká, tak jak sis přála :-)
U mě zase klid :-D

VALUNKA BUDE MIT MIMI,VALUNKA BUDE MIT MIMI!!TO JE UZASNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOci to je super novinka to bude uz brzo..takze az dlouho te neuvidim na netu tka uz mam se radovat ze mame v nasem klubiku DUbnatku miminecko ;-D NO DRZIM MOC A MOC PALECKY!!a kdy nastupujes do porodky? (zas to moje dluhe vedeni) takze to bude uz fakt co nevidet!NO mit velikonocni miminko to by bylo naramne krasne!!!Me moje midwife rekla,ze mi 22.4. udela hamiltona ci jak se ot nazyva :-D tak sem stastny clovek uz jen 2tydny cekani.

ALE HLANVEW TOBE TY SE DRZ OPATRUJ SE A PIS JAK BUDES MOCI!!MOC DRZIM PALECKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In reply to by Marika Burder

Nevim kdy nastupuji ale urcite az mala zaveli tak tam jedem :s: ...ale musim ti rict ze asi ten sexxik zabral...mam pocit ze kdyz si s manzou jeste jednou ted zasoulozime tak do pulnoci mam malou u sebe :s: ...ale to nechci...ja se radsi vyspim poradne :///:

No tak to bude vaše princezna docela maceanda, jestli zvládne ty 4 kg!!! Já to teda nechápu, ja mám CS 6 a Dr.řekla, že k porodu to zatim nevypadá. Ach jo, ja snad opravdu budu takhle celé tři týdny!!! (Minimálně) Ale nastalo nějaké "ticho před bouří" - je mi docela dobře, bolí men toho mín, dkonce mám i dostatek energie...že by to sluníčko? hele Tynuš, budu moc držet palečky a určite nám všechno hlaš. První slečna to u dubínků teda asi nebude, no ale i tak - at už je tady.

In reply to by sycatko

To CS neres to je jen pro doktory. Minule jse mela take CS6 a dneska CS5 a pro nas je dulezite kdyz nam reknou jestli se otevirame nebo ne :s: ..a nevim jestli v pripade tehu plati vyraz ticho pred bouri u me je to presne naopak :///:

Holky, vypadá to, že vám nic nebrání, tak zaťukej na pupík a řekni cácorce, že už může.. nebo řekni manžovi, ségra studuje něco jako medicínu a ta vymyslela speciální chvat - prý až budu chtít, zacpe mi nos, foukne do pusy a pojedem do porodky :€):
Ale výsledky parádní, většího mimi se neboj, oni jen tak straší.. gratuluju a držím palce! :\x:

In reply to by zrzka

A až ségra vystuduje "něco jako medicínu" tak bude "něco jako doktorka"?? :qu: :qu: :qu: Ten chvat bych u sebe nezkoušela, měla bych strach, že dítko vyletí přímo břišní stěnou. :jawdrop:

In reply to by sycatko

Ale měla by být něco jako "opravář" medicínských přístrojů.. čili přijde s notebookem, zapojí kabel a řekne "Jo, je to rozbitý" :€): akorát že aby se mohla takle flákat, teď studuje půl medicíny a půl fyziky a chemie najednou.. alespoň bude všestranná - no uznejte, že tenhle nápad rozhodně kreativní je :€): :€): :€):

In reply to by zrzka

Cetla jsem ze vy jste taky pekne pripraveni :D :qu: ...Takze taky gratuluji a drzim palecky :///: ...ja dneska prave mam pocit ze kdyz sedim tak sedim male na hlavicce :s: ...nevim jestli tomu nepomohla ta moje predevcirejsi prochazka skoro 1.5 hodinova a nebo vcerejsi sexik... ://:

In reply to by Tynik

...dnešní Dr byla nemluvná, když se (jako 2 Dr před ní) opět divila, že jsem 2 týdny před termínem trochu "nachystaná", tak jsem nevydržela a zeptala se, co si pod tím mam představit. Čuměla na mě, jak kdybych se jí ptala, co dávají v večer v kině :€): ..no ale vylezlo z ní, že jsem prý otevřená na dva prsty.. fíha.. sice mam informace, co jsem chtěla, ale teď nemůžu nosit sukni, protože se budu bát, aby mi mimi neofouklo. :O
Doma to rozseknul nevlastní otec, který mi řekl, že teď už bych mohla vidět hlavičku, že on to u mámy sondoval a viděl ji.. Já už si neviděla pipku ani nepamatuju, natož abych.. no dopytle, copak jsem ježek, abych se stočila do klubíčka? :€}€: Asi si počkám na porod.. :||):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka