Prosím o radu

15.02.2008

Holky jsem zoufalá a naštvaná.
Mužovi nechtěli vyjít v práci vstříc,když oznámil,že do konce porodu by chtěl odpustit noční směny.Tak mu řekli,že pokud to bude mít potvrzené od mého lékaře,že mu vstříc výjdou,potvrzení mám,ale včera mu jeho mistr řekl,že mu na ten papír kašle,že mu vstříc nevýjde,že si nechce rozhádat zaměstnance.Hulvát jeden :-(
Tak má otázka zní,zda když mám papír od mého lékaře,který to i doporučuje,aby se mnou někdo byl přez noc,i tma píše,aby se upostilo po tu dobu na noční směny,zda mu musí vyjít vstříc.Já vím vše je o dohodě,ale dohoda je,že se domluvíte ustně,ale toto je i psané na papíru.

to je sviňárna můj přítel by už dal výpovéď jenže tim by se zaměstnavatel asi sek a pustil by ho až za 2 měs a musel by tam makat ještě vic co?To je dost blbý ale do budoucna by si měl najít něco lepšího nebo to s ním probrat osamotě někde na pivu třeba mezi zaměstnanci nechtěl být za blbce a chtěl si udržet autoritu nebo jen měl blbej den. Ať vyrazí na pivo a nebo ho nějak přitlačí ke zdi pokud je tvůj muž v práci nepostradatelnej

In reply to by Ivamotor

Na pivo by s ním nešel,nepije a hlavně i kdyby pil tak s debilem by nestrácel čas.On tam autoritu nemá,každého jen buzeruje a dělá ze sebe že je něco víc.Já když tam ještě byla tak jsem říkala,že boží mlýny melou,ale na každého jednou dojde a nebude to trvat dlouho...... Ale dnes se byl ptát na práci co by ho bavila,ale je jako druhý v pořadí,takže pokud ten první člověk nepříjde v břznu do práce tak má šanci můj muž,pokud ho tedy z práce pustí na dohodu.A u nich v práci je pootřeba každá ruka která dělá svou práci bez zmetků.

In reply to by LenickaV

jo chápu to je prostě vždycky člověk se snaží dělat nejlíp co to jde a pak když něco od toho druhého potřebuje nevyjde mu vstříc. Čoveče koukám že jsi z HK možná bych o něčem věděla...co by tvůj muž rád dělal resp.jaká je jeho kvalifikace?Hlavně aby ho pustili na tu dohodu protože stresovat se tam to nemá cenu a jestli víš i ty jak to tam chodí vzít nohy na ramena dokud je čas!!

In reply to by Ivamotor

Ivi,můj muž je vyučený kuchař,ale nikdy tuto profesy nedělal.Teď pracuje jako slévač,práce by mu nevadila,ale je strašně málo ohodnocená a je.Já jako kontrolor jsemměla mnohem více korunek než on jako slévač.
No co by ho bavilo,baví ho PC a Pc hry,takže jejich prodej,protože o to se dosti zajímá,nebo i montování PC asi tak.

To je mi lito,ale bohuzel nevim jestli ho musi pustit.Ale myslim si,ze to asi udelat nemuseji.....asi na to neni zadny zakon.Je to teda od nej hnusny a nelidsky.

In reply to by terinka

hm,snažila jsem se to vypátrat než si tam dojdu osobně s ním promluvit.Pracovala jsem tam přd těhu taky a vím jakéj je to debílek.Ještě nedávno to byl obyčejný dělník a jelikož je to práskač a donáší na vyšší místa tka z něho udělali mistra,který nená zkušnosti v oboru slevárenském a jejich postupy a kluk co tam dělal mistra,měl školu,byl schopnej tak jen utřel nos,jelikož to byl člověk se kterým se dlao mluvit a domluvit.

Nám se jedná jen o 2měsíce,jen prostě abych nemusela být přez noc sama doma.

In reply to by terinka

Taky mě to naštvalo až se ze mě kouří.No teď je muž doma včera si spálil ruku,tak snad se mistr uklidní a až půjde do práce bude to jako předtím jak se domluvili.
Jinak nevím.Jelikož muž chodí ještě na vedlejšák tak při noční byl doma jen ráno a kousek odpoledna,a já pak po zbytek večera a noci sama doma a já mám už teď prostě strach být sama doma.

In reply to by VymazalovaKaterina (neověřeno)

Jo stěžoval si jeden ču..... který mu osobně tvrdil do očí,že jemu budou vyhovovat noční a odpolední kvůli kč a najednou vše otočil.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Dovolenou to ne to je škoda ji na to čerpat a nevím myslím,že by vyšla na něj asi 3x po celý týden možná vícekrát,on nemá určené směny,že bude chodit ranní,odpolední,noční jim to vždy řeknou v pátek jakou mají směnu na další týden.tak fakt nevím jeden měsíc měl třeba samé odpolední tak fakt nevím.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ted odedneška je doma má spálenou ruku z práce,ale jinak by na nemocenskou nešel za 5000kč doma nebude.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka