Jak naučit mimčo pít z flašky???

31.03.2010

HOlky nemáte nějakej fígl, kterým bych mohla tu mojí rošťandu naučit sosat z flašky? Mám doma všechny možný druhy a pořád mi z ní nechce nic vzít. Nebo aspoň jak jí naučit na dudlíčka??? Měly jste s tím některá taky problémy? A jakou značku flašky a dudlíku Vám nakonec mrňousci vzali???

kdyz se s flaskou neseznami zavcas, tak uz ji nechce, ja uz jsem ho to nebyla schopna naucit v 5ti mesicich, tak jsem mu soupla hrnicek s naustkem a to si vzal... flasku neumi a nechce a uz to ani nezkousim... dudlik nechce spousta deti, tak ho asi hold nebude mit no :-)

ja bych to zkusila, jako ho mamimco trosku osidit, jako ze ho jdes kojit, tak mu sito prsu dal lahvicku,trosku aby po otevrel pusinku a zkusil se prisat,

Ahoj,ráda bych poradila,ale bojujeme s tím samým už půl roku a bezvýsledně. Po lžičce vezme všechno, ale na lahev už je alergický. Teď jsem mu začala dávat pít normálně ze skleničky a jde mu to,takže s lahvemi to asi vzdám. S dudlíkem byly taky problémy, ale pomohlo občas na něj kápnout Sab. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka