27+6 a poradna

31.03.2010

ahoj tetičky,
jak píší i ostatní opravdu to rychle utíká. Zítra začínáme osmý měsíc :\x: Začíná to být docela zajímavé, spaní je náročný, sedět je náročný,chjo ale už se to krátí. Honzík se má čile k světu kope téměř celý den a pořádně, ale nejvíc kope když jsme sami dva, takže tatík vidí vždy jen takový "slabý" kopanečky. Ještě nás čekají 2 poradny a pak už budeme chodit do poradny do porodky, snad tam budou doktoři stejně hodný jako je ten můj. Pokojík stále není hotový, protože Vláďa teď chodí z práce stahaný jak pes, takže to vypadá ještě na dlouho, ale určo to stihneme, musíme :C]]:
Jinak diplomku mám schválenou, už chybí jen napsat závěr a odevzdat, vedoucí se líbí tak snad to projde i u ostatních. Žádost o přednostní termín státnic už je taky podaná, takže ještě to do nich v klidu vydržet, udělat a pak porodit toho drobečka :cc): Už se mooooc těšíím.
Jo taky se vám zdá o porodu, výchově a tak? Mě poslední dobou pořád, ale všechny sny jsou dost bláznivý, třeba jeden byl o tom, jak jsem rodila na chatě na gauči (ale na jedný kterou jsme už prodali) a místo porodníka rodil Vláďa :00:
Tak se mějte hezky a užívejte si bříšek a přicházejícího jara
Verča a Honzík

Ahoj Veru obdivuju tě jak při těhu dokážeš ještě studovat.Tak držím palce ať vše projde podle tvých představ a v tvém vysněném pořadí.Jo a sny o porodu mám od začátku těhu :00:

No Honzíček bude pěkný fotbalista až povyroste.... :///:
Pokíječk určitě zvládnete i tátovi to nedá..to je jasný...
jsi fakt šikulka s tou školou..to je super....
No já už porod mám zažitý tak se mi o tom nezdává,ale dříve ano..je to normální a sny jsou někdy dost zmatené... :s:
TAk se měj moc krásně!!!Terka :one: :k: :h:

Ahoj Verunko,
teda ty jsi sikulka,moc drzim palecky se statnicema.Ja take maleho citim snad cely den,ale nastesti v noci me jeste nebudi.O porodu se mi take parkrat zdalo,ale vice o te vychove.Ale jak pises i ty,vzdy je to takova spis fantasmagorie,vzdy se pak musim smat,co se mi to zas zdalo za hlouposti.Z porodu nastesti starch nemam,ale to asi jen proto,ze jsem si zaridila epidural.Naopak uz se nemuzu dockat.Tak at si ty posledni tydny uzivas co nejlepe,hlavne bez problemu a mej se bajecne,pa Shany

In reply to by Shany 32

děkuji za palečky :k: Zatím strach z porodu taky nemám, epidurál ale nechci. Možná ten strach ještě přijde, ale snad ne. Honzík mě zatím nebudí, budí mě potřeba na wc,ale když si pak lehnu tak začne kopat, nebo nevim jak si lehnout, takže zážitek. Síla byla teď o úplňku vůbec jsem nespala, buď to byla náhoda, nebo opravdu ten úplněk. Já na to nikdy netrpěla. Snad to byla náhoda.A jak se jinak máš?

Ahojky, něco mi vrtá hlavou. Píšeš, že zítra začínáte 8 měsíc, to budeš 28+0, ale podle tabulky co jsem našla začíná 8 měsíc až 31+1. Tak teď teda nevím :€\€: Ale i tak přeju úspěšné státnice a hlavně porod až po nich :||): :a:

In reply to by zuza11

to je dobrá připomínka, podle tabulky co je tady na tehu.cz začíná 8.měsíc 29tt, ale třeba podle jedný knížky budu i zítra v 7.měsíci. Taky nevim jak to doopravdy je, takže se řídím tím co je tady :dance:

In reply to by verunkakr

Ahojky,to je podle toho,jestli pocitaji kalendarni ci lunarni mesice.Dle kalendarnich (30-31 dni) jsme jen v 7 mesici,ale dle lunarnich (28dni) uz v 8.Ale podle lunarnich mesicu zase tehu trva 10mesicu,takze je to vlastne uplne to same,akorat se k tomu dopocitali pokazde trochu jinak...:-) pa pa Shan

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka