tO JE ZASE DEN

31.03.2010

Tedy holky, poslední dva dny jsem se namlsala. Malá si chvíli hrála sama a mohla jsem i umít nádobí a 2x denně spala, takže i uvařit a vytřít. Dnes je to zas na budku! Nespí a než dojdu do kuchyně, už se sápe na nábytek a padá jako hruška - většinou hází záda a pod...Takže oloupat i dě brambory - děsnej problém...Už aby chytla rovnováhu... :00: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Kája a Kubík už nechtějí spinkat ohrádka pro dvojčata která byla 120x120 už je nám malá takže jsme dali do dětského pokoje velký bazén a hračky jsou vevnitř malý si tam hrají a já uklízím a když se začnou po sobě sápat, tak je řev :§) malá zlobí Kubíka a ten se nebrání a jen ječí :§) to je pak rodeo :€\€: , takže si myslím jedno mimčo se uhlídá líp než dva bobánci..tak hlavu vzhůru a drž se to bude lepší !!! :a: :a:

jo,jo...takto to mam každy den...jelikož opravujem starej barak..tak maly nemuže byt se mnou v kuchyni,jedine v židličce,tak se dost nabeham..než dojdu do provizorni kuchyne..už slyším křik...když zvladnu uvařit..tak se citim jak hvezda :s:

ahoj, věřim že je to na palici. Až bude chodit tak to bude na palici taky-neboj. Ono si nevybereš. tak pevné nervy

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka