Náušničky

15.02.2008

Zdravím všechny snažilky, těhulky, maminky a tatínky. Včera jsme byli s Kačkou píchat naušničky. Ještě že mě nepustili dovnitř, jinak by mě museli asi odvážet. Sestřička mi říkala, že to bude v pořádku, že ty děti brečí proto, že je musí svázat před úkonem do prostěradla, asi aby je nepoškrábali, nebo nevím :( . Jenže malá mi plakala, už když jsem ji předávala. A pak to začlo, jekot, vřískot, já za dveřma myslela, že okoušu rámy dveří :///: . Pak se otevřely dveře a malou mi podaly. Chudinka byla napuchlá od pláče a pak se na mě ani nepodívala a nebavila se se mnou :\/: . Ale po prvním papání už se na všechno zapomělo a byla zase veselá a nic ji nebolelo. Fotky vložím zítra, teď spinká a na noc ji už blýskat nebudu...ale zvládly jsme to obě na jedničku...malá ještě s hvězdičkou :h:

Ahojky, my byli na náušničkách před týdnem, to byli malý akorát 2. měsíce. Přesně jak říkáš, dr. mě vyhodila ven do čekárny. Přes dvoje zavřený dveře jsem slyšela jak vříská, ještě že tam mají z čekárny na dveřích kouli, jinak bych tam asi vlítla a zakroutila tý dr. krkem :00: . Normálně jsem se až zpotila, jak jsem jí slyšela plakat. Ale už na to taky ávno zapoměla a jsme krásný holky :one:

Taky si říkám, že nás to čeká a určitě na tom budu stejně jak ty :( Ale zatím si jí v náušničkách nedovedu představit. Budu to řešit až po 3 měsících :e):

v kolikátém měsíci se píchají náušničky, já jen tak pro orientaci, babička s tetou se perou kdo koupí miminku náušničky a ono ještě není ani narozené :s: ale brzy to bude...dnes už mě je nějak divně.Mě prý píchali náušnice v šestinedělí...píchala mě je sestřička doma načerno :c: }:) ani jsem prý nebrečela,jak to bylo rychlé

Tak to bude zítra na srazu Kačenka krásná kočka že? :girl: Vzpomínám si jak před třemi lety píchaly dceři naušničky,myslela jsem za dveřma,že tam zabíjejí prase,byla to fakt síla!!!potom se na to rychle zapomene,ale ten okamžik je šílený!!!
Tak přeji dobrou noc a zítra ve 14"30na srazíku ahojík

ahoj hani tak to jste obě šikulky,že jste to zvládly.Kolik jsi za to platila?A máš teda ty co se davají před zlatýma a nbeo už zlaté?Hele a zítra si pěkně užijte srazika a pak hned iinfo a foto ju?

In reply to by Hanka H.

No,ale neboj snad si to vynahradíme aspon v tom létě a s tebou aspon bych se chtěla sejít,ale až bude samo tepleji ted tam jsou pěkné galeje zase.Tak to je v pohodě.Lulínkovně nechtěly jo?Tak to čučím :///: :///: :///: :///: :///: Hl.jak to už máte zasebou.Už se těším na fotečky jeee a hele opatrně zítra s pitím maminy :one:

In reply to by Hanka H.

Dobře budu ti věřit chi,ale to asi žádná mamina co kojí a já piju,ale ted mám utrum,ale nechlastám takže jsem na tom ještě dopbre :///: :///: :///:

In reply to by Hanka H.

Chi to je někdy třeba trošinku si dát to není na škodu.Hm tuhle kombinaci neznám.Já jsem vinař a poivař to mě naučil manžel jinak jsem pijo nepila ale ted mi chutná.Ale už se těším až bude mimísek bez kojení a já budu mít možnost si dát místo jedné skleničky vína třeba dvě namiky a budu happy:-)

Jo jo je to přesně tak oni je musí zavázat ,aby jim těma ručičkama nešermovali,ale taky jsem do ordinace nešla asi bych to neustála.Jinak v kolika týdnech vám je teda píchly????

No to jsem se chtela zeptat..Moje mamca mi rikala ze mi nausnice pro malou koupi.Jde to nastrelit uz v porodnici?????kdyz si je vezmu sebou???

In reply to by Zelda

ze se pletu do diskuse....v porodnici ji je hned nedaji,....musi mit az po nejakem ockovani...uz si nepamatuju ale myslim ze to je az kolem 2-3mesice.........

In reply to by Zelda

ale doktorka říkala, že na to nemá vliv očkování. mě to doporučila ve třech měsících, jelikož neměla zhojenou chráničku po očkování TBC. Ale teď ji taky nemá zhojenou, a najednou to nevadilo. Ale to nevadí, hlavně že už to máme za sebou. Jinak prý nastřelování je šetrnější, ale u nás to doktorka propichuje...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka