Coto sakra je??

31.03.2010

Ahoj všem!
Mám už více, než roční dceru... Je mi jasné, jaké by měli být příznaky těhotenství... ale... Nevim, jak to napsat co nejlépe... Normálně menstruu, sice někdy se zpožděním, ale menstruace tu je. Sex máme nechráněný, ale přerušovaný. Těhotenské testy každý měsíc jsou negativní. Jenže poslední dobou.... asi tak 4 měsíce, cítím v podbřišku pravidelně záškuby, jako když jsem čekala malou... Holky... vážně je to jako by se tam hýbalo mimi??? Někdy, když to ztihnu a dám si na pobřišek ruku, tak to i cítím??? Co to k sakru je??? Nevíte někdo?

Kliknutím vložíte smajlíky:

taky jsem jednou šla na gyndu s tím že mám POHYBY,normálně to na břiše bylo i vidět,koukali jsme na to s kámoškou jak blázni a měla jsem nějaký zánět,určitě si zajdi na pohotovost,když má doktor plno

no nevím jestli jsem to měla jako ty, ale když jsem samozřejmě nebyla těhu, tak jsem dva dny asi!! měla něco podobného, že jsem říkala, že kdybych nebrala prášky, tak si kupuji test :s: těhule jsem nebyla, ale kopanečky jsem měla :s: nevím co to bylo, jestli svaly bo co, nebo tiky :s: nebo střeva, pak to přestalo, dokonce i manža se smál a šahal na bříško :s: :s: ale pravda je, že ty můžeš být třeba těhule :a: :a: :a:

In reply to by zdenicka.x

Ahojky... Trošku jsi mě uklidnila... ale já to mám už asi 4 měsíce... občasně... to už by mi asi břicho narostlo:))) Nevim, co to je ale je to zneklidňující... Kopanečky... záškuby.... ufff... Nemyslím si, že by to u mě byli střeva... Opravdu to cítím jakoby v děloze...??? Pokaždý na jiným místě...

In reply to by flanna21

Jej... tak tasemnici snad nemám... mno neubírám na váze, ikdyž bych to potřebovala. Fakt... nedělám si srandu nebo něco takového, jak to tu některé rády dělají, co jsem se dočetla...:( Ale tohle je i na mě moc. K doktorovi jsem se objednávala před týdnem... a má plno. Až v červnu:(

In reply to by Martinkaaaa

Holky... tohle je divný... před chvilkou jsem to měla zase... chjo.... Nemůžou to být nějaké tiki nebo něco takového? Vždyť těhu být nemůžu - testy negativní.... menmstruace aktivní:) Ale je to divný. Nemůže to být třeba děloha? Holky, měla jste to některá nebo jsem mimozemšťan jen já?:)

In reply to by Martinkaaaa

:s: no myslím že mimozemšťan nejsi... ;) Tak zkus třeba skočit do špitálu na gyn. pohotovost.. ;) Ať máš klid ;) A děloha to asi nebude pokud ovšem neuznáváš naše ,,staré" myslitele :s: Aristotel pravil, že ženina děloha může v těle cestovat a blokovat dýchací cesty, působit nymfomanii :s: a že lék na tento neduh je včasné a hlavně časté těhotenství... :€): :€): :€):

In reply to by flanna21

Tak... teď jsi mě s tím Aristotelem rozesmála:) Zkusím si koupit další test... sice budu vipadat za idiota, protože tam chodím furt, ale nedá se nic dělat... Ale jestli se test ukáže zase jako negativní...a "mimozemšťan" se bude ve mě pořád hýbat, tak už fakt nevim. Nikdy jsem to neměla a neznám nikoho, kdo by to zažil... Tedy... aby to nebyla ta tasemnice:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka