úraz!

30.03.2010

Ahoj, jsem hrozná! Včera jsem si na chvíli lehla a malou nechala šmejdit po zemi. A jak jsem viděla, že je v blízkosti stolu, už jsem to nestihla a malá se praštila o hranu :( Začínala plakat, hned jsem ji vzala a přestala a už se smála. Dneska tam má trošinku červený, ale kdo to neví, tak by si ani nevšiml, já to ale vidím! Mám pořád strach, jestli se jí nic nemohlo stát. Vím, že úrazů bude ještě hodně, už ted se děsím, jak to budu snášet :( Vyčítám si, že sem tomu mohla zabránit, je to náš první úraz!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak z toho si nic nedělej. Malá má furt modřiny na čele...Nejhorší bylo, když vzala hlavou asi z 30 cm madlo v kuchyni - to byl beran!Koukala jsem, jestli jí reagují zorničky! To prostě neuhlídáš!

Ahoj, nám se to stáva Xkrát denně, občas se svalí ze sedu a dá si hlavou o zem až to zaduní, teď mi zase sežrala trochu hlíny :00: zvykneš si. Až začne chodit, bude to horší.

Nám se včera stalo to samé.Taky na hranu stolu(jsme červen 09).Ale dobrý.Sice plakal ale za chvilku už se sápal po stole zas :n: :a:

Ahoj maminko vůbec si to nevyčítej ty naše mrnousky at hlídáme jak hlídáme,vždy se najde chvilka kdy se stane nějaký ten karambol,a jak píšeš,těch ještě bude.Mám 10 měsíční holčičku a ta jich měla .Když se začala batolit a sama už pomalu seděla na zem jsem jí dala deku ale ona vždycky jak byla mimo na zemi tak spadla vždycky na hlavu už jsem v jednu dobu myslela že jí koupím helmu,pač to nebylo možný :*8*: .Mi máme stůl s oblými konci tak by se nic stát nemělo.Ale musím se přiznat že mi spadla z postele u nočního kojení když jsem usla dřív než ona. :'zz): Jsem ted hodně opatrná, a když má malou někdo jiný myslím na to co by se mohlo stát,už z toho blbnu jak myslím na to nebezpečí kolem abych moji holčičku před ním uchránila.Snad jak bude starší bude to lepší ale jak se říká malé děti malé starosti-velké děti velké starosti....tak se máme na co těšit. :ooo:

tak ja pri prvnim urazu jsem chtela jit na pohotovost a pritel,ze on nas tam nepoveze ze to nic neni..tak dostal vynadano ze je kreten a ze nas nema rad:)))...urazu jeste bude...dite se musi naucit padat..kdyz se to nenauci ted a porad ji budes hlidat,ve trech letech kdyz upadne bude to bolet vic...
http://kacirecek.rajce.idnes.cz/

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka