Pčíkají vam mimča??

28.03.2010

Ahojky holky chtela nas malej obcas pčíka,ale jako nudlicky nema delaj vam to prckove taky??A co škytavka??Nas chyta celkem casto a škytame dost dlouho,ale asi je to normalni,ze?Ale mame male trapni na zadecku objevil se nam tam takovy cerveny flicek a prasklinka,pritom co 2-3h prebaluju a prdylku mejeme a otirame ubrouskama a kremik mame taky dobry od nivea na opruzeniny tak je to asi zaparením,jenze kdyz maleho rozbalim na podlozku tak behem 10minut stacime vymenit 5podlozek vse hned pocura či pokajdi,od vcera padl uz balik10podlozek...toto lita :s: :00: jak to resite vy?Ted mu tu bolistku mazu bepanthenem a krem od nivey nedavam snad nam to brzko zmizi :( Vsechny vams moc zdravime :a:

ahojky Nikky, tak pčíkání a škytání je naprosto normální,nás to chytá taky... :one: ta škytavka už docela ustupuje, když byl menší škytal víc... :c: s tím zadečkem, Nikky to bude opruzenina... :( místo vlhčených ubrousků doporučuju obyč vodu,normálně vem malého do umyvadla a tam ho pořádně umej... :one: nevím jaká je Nivea kosmetika, ale spíš bych se poradila s doktorem, nám na to pomohl Imasol, nebo tak nějak se to jmenuje... a jakmile byla opruzenina pryč tak Sudocream :one: pro mě nejlepší prevence... a s tím větráním, musíš to vydržet a větrat, větrat a větrat.... já dávám jednorázovou přebalovací podložku, na tu položím pod zadeček složenou plínu a když se malej pocvrká, tak plínu přeložím, aby neležel v tom mokrým... :one: a nechávám ho pravidelně 2x denně i půl hodinky takhle větrat....

In reply to by lulubar

diky lulu ten sudocrem mam taky jeste sem nezkousela mam tu niveu a bepanthen ten mazu ted a opruzeninka mizi vetrame ikdyz ted mam nerva nejpousteji ustredni topeni pritom jako venku fakt zima tak snad se milacek nenachladi ma tluste fusky a ted se tady vali s tou nahatou prdkou a je spoky

ahoj niky,my škytáme minimálně třikrát denně a kýcháme taky každý den několikrát...asi je to normální... :s: a já mám taky niveu na zadeček a ještě taky od :*8*: z lékárny ale ten musí být v lednici,takže tak dvakrát-třikrát za den když si vzpomenu tak mažu tím z lékárny a jinak niveou a problém nemáme...dokonce mi přijde že po nivee je ta prdýlka hezčí :s: ale na tvém místě bych ty ubrousky vynechala,prý se z toho dělají miminkům záněty močových cest-mi říkala :*8*: ...my to máme jeko v porodnici-mám přebalovací podložku a na ní plenku...malého vždycky umyju pod tekoucí vodoua mýdlem a pak osuším plenkou...takže když se nám někdy piokaká nebo počůrá,a to je taky někdy vcelku často,tak měním jen plenky...a jednorázové podložky používám jen když nejsme doma...

Ahoj Nikky, my taky míváme dost často škytavku. Buď jí to za chvíli přejde, nebo když chce, tak jí dám cucnout mlíčka, chvílí pije a škytá, ale brzy to přestane. A pšikáme taky, neboj, prý se tím čistí nosánek. A na zadeček používáme Huggies vlhčené ubrousky a mažeme slaboučkou vrstvu Bepanthenu a problém zytím nemáme. Ťuky ťuk :ooo:

In reply to by pešule

:qu: tak to se mate nam ta prasklina zda se mizi na zadecek ted davam bepúanthen slabsi vrstvicku teda a ubrousky mam nivea senzitiv ale huggies mam taky ale radsi ted zkusim casteji mit vodou ..no uvidime co pomuze snazim se ho nechavat casto vybaleneho,ae on jak mnaschval hned vsude cura a kajdi a dneska me celou delikatne podelal :s: :00:

Nikkys, tak vůbec nepoužívat ubrousky, ale jen vodou omývat a osušit tak že neotíráš, ale spíš jen oťapkáš ručníkem do sucha, aby se kůžička neodírala. na zadeček používám taky Niveu a myslím, že je to jeden z nejlepších krémů na opruzeniny :one: , teda alespoň dle mých zkušeností u dvou synů a podle i referencí ostatních maminek. Když byl nějaký počínající problém, tak jsem mázla silnější vrstvu Nivei a bylo do 12-24h zahojíno. Nám se třeba po Bepantenu vždy zadeček zapařil :( ...a ted u Kubíčka dokonce už v porodnici, takže je to asi dost indivindi. Ještě bych mohla doporučit na zahojení klasický Pityol. Ten nám pomohl, když byl první syn dost zapařený po salmonele. Pčíkáme ale nejčastěj, když se koupem....přitom v koupelně máme teplo jak v sauně, takže chladem by to být nemělo. A škytavku dostane většinou když se přepije, to mu to pak žbluňká v bříšku, jak kdyby tam měl žabku. :s:

In reply to by pupíí

Pupí diky tak ted uz neubrousjkujeme a jen mazem bepanthenem tak uvidime jo a k te stolici a prujmu malej ma hooodne ridkou spis uplne tekutou stolicku vodnatou a v tom kousky bileho asi srazeneho mlika jinak to ma barvu hortice je to normal nebo je to prujem??

Ahojky, v porodce říkali, že pšikají aby si vyčistili nosánek, když se jim tam dostane trošičku mlíčka při kojení. Na ten zadeček by měl zabrat ten bepanthen, nebo zkus infadolan z lékárny. Přeju aby to bylo rychle zahojený :)

Miminka kýchají proto, že byla zvyklá na vodu a tedy 100% vlhkost a na světě je pro ně příliš suchý, dráždivý vzduch. Za škytání může hned několik příin - hlad, přejedení, teplo, zima, mokro v plínce... POkud máte problém s prdýlkou, tak radím nepoužívat ubrousky, ale zadeček omývat pod tekoucí vodou, důkladně osušit, nechat chvilku větrat a namazat Bepanthenem, kalciovkou, Sudocremem, tedy spíš něčím z lékárny, než kosmetikou. A nedávat silnou vrstvu. :) :a:

Ahoj. Já mažu každé přebalení pořádnou vrstvu. 3x Bepantenem a zbytek Rybilkou. A škytavku máme právě teď, :a:
A občas si i pčíknem a vyndáme nějeké ty nudličky a rýmu nemáme :n:

pčikají i škytají pořád. ten můj už 8 měsíců:o) a na zadeček jsme měli mastičku od p. doktorky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka