Hlášení z nečekané kontroly

29.03.2010

Ahojky dubínci a ostatní!V sobotu jsem tu psala,že asi pojedem do porodky,tak hlásím výsledek.Nakonec jsme jeli až v neděli dopoledne.V porodce mě dali nejdříve na monitor a za půl hoďky jsem měla jen 3 mizerné kontrakce(předtím jsem měla stahy jak blázen celou sobotu) no tak sestřička,že dojde ještě radši pro dr,ale že to na nic nevypadá.Po chvíki přišla dr,vyšetřila mě(docela bolestivě) a udělala UTZ.Pak jen prohlásila,že se nic neděje,že jsem zavřená a plodovka že neodchází.Prý to jsou jen poslíčci a poslala mě dom.Doma jsem koukala do zprávy od ní a přece jen je tam oproti kontrole u mého dr přece jen pokrok.Jsem otevřená na prst a branka na špičku prstu.Tak aspoň něco.
A teď jedna nová zpráva.Dneska jsem vstala a šla na WC a řekla bych,že mi konečně začala odcházet hlen.zátka.Tak se třeba přece jen něco bude dít(i proti přesvědčení dr.) :°:
Tak zatím čauky a kdyžtak budu zase informovat.
Soňa

Ahoj holky..
Me hlenova zatka odchazi od 4.3 a 1.4 mam termin dnes mi doktor rekl ze se uvidime za tyden ze to na porod nevypada....Tak ja uz fakt newim...je to strasne dlouhy...

Já se vsadím, že se něco dít bude! Dřív, či později! Slonice nejsme! Každopádně držím pěsti, ať to rychle uteče, to zatrápený čekání..

Ahojky,
mám blbej dotaz, jak to vypadá,že odchází hlenová zátka? Když tohle nastane má se jet do porodnice nebo pak čekat.Díky

In reply to by Lenda

Ahoj Lendi,je to takový jako hlen,nekdy i s krví.Do porodnice se jet nemusí,aspon myslim.Mě to trvalo asi dva dny než jsem porodila.U někoho jsem četla že i týden.

Ahoj Sončo,tak to asi byly poslíčci.Jestli už ti odchází hlenová zatka,tak to už je jiná to už se něco dít asi bude!! :one: Držím palečky!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka