hurá!!!! odešla mi hlenovka :-)

29.03.2010

holky konečně se něco děje :-) teď mě vzbudila bolest v podbřišku, mažu na záchod a ono to je růžové s nitkama krve a ...... podle popisu na netu to vypadá na hlenovku, trošku mě pobolívá v podbřišku, ale nic pravidelného nebo něco co by mě kroutilo a nemohla bych se soustředit na nic jiného. Takže sedím a čekám jestli se začne něco dít :-) vím, že se ještě několik dní nic dít nemusí ale i tak, konečně hmatatelný znak, že se něco děje. Hned mám lepší náladu i když je po půlnoci :-)
jsem dnes vypila přes litr toho čaje s ženšenem, hřebíčkem atd od Dzakynky :-) možná má na to vliv :-)

ahojky, tak to je super... :one: i když to může trvat několik dní, tak 90% maminek nastanou po odejití hlenové zátky do 24 hodin kontrakce a porod... držím palec... mě odešla hlenová zátka v sobotu asi v 5 ráno a o půlnoci už jsme jeli do porodky... :one:

No supééér. Ten čaj od Dzaky piju taky, ale doma jsem měla jen hřebíček, zázvor a skořici a trohu pepře dávám, takže je to taková útlejší verze, ale důležitý je ten hřebíček :). Akorát že už ho piju od včera a furt nic !!

Dášo, chce se mi napsat, že doufám, že se tu ještě ukážeš, ale mnohem radši bych byla, kdyby ses tu pár dní neukázala a prcek se narodil :). Já už mám pocit žádnou zátku nemám, kolikrát mi odcházela, takže tomu už nevěnuju pozornost. Ted je pro mě důležité, abych pořád cítila prcka, jak se hýbe, jinak už je mi všechno jedno - člověk tolikrát očekával, že by už ... a nic :)

takže v noci jsem ještě ve 3h začala krvácet, dost mě to vyděsilo tak jsem jela do porodky, nicméně mám pořád kus čípku a branku, tak mi dali čípky a mám jít zkusit ještě domů. Takže jsem někdy v půl pátý dorazila zase domů :-(
Teda musím vám říct, že bolí to pekelně a jak jsem si myslela že to vzládnu bez epi TAK ANI NÁHODOU :-) pořád ještě mi teče krev, ale prý to není nic vážnýho. Bolí mě podbřišek, ale po čípku jsem i usnula, takže poslíci adnes tam mám ve 12h kontrolu tak snad už tam fakt zůstanu.
Noc jako víno :-) a dorazily tam i další maminky takže asi na ně zapůsobil úplněk :-)

In reply to by chytra dagmarka

jéé, tak pořád ještě nefinišuješ ? tak třeba si tě tam už fakt nechají a budeš to mít za sebou :k: musíš být po takové noci docela zničená,že :h:
já nevím, ale úplněk je až dnes, tak třebas se pohnou ledy :) :)

In reply to by chytra dagmarka

Ajaj, tak teda noc nic moc. Hlavně, at to krvácení je opravdu v pořádku. Ale Dáši, mám pocit, že jsi ted porodu fakt blízko !! Myslím, že dneška porodíš :). Takže Ti moc držím palce !!!
Já v ten úplněk tak tajně doufám... :)

In reply to by Slunko

taky si je držím potřetí jet do porodky zbytečně a už mě začnou brát za blázna :-)
Nevím co dělat abych tomu trochu pomohla :-) jestli být na míči nebo ležet na levém boku :-( neumím si moc představit že bych měla třeba ještě doma třeba uklidit, jak to některé tady popisovaly na to už mi není dvakrát nejlíp :-)

In reply to by chytra dagmarka

na úklidy se vyprdni, když krvácíš, tak by určitě nebylo rozumné se ještě víc rozjíždět, stačí to hopsání na míči, ať miminko postupuje pěkně dolů a otevírá čípek. :)

Tak mne zacela odchazet hlenova zatkaa za 12 hod. byl maly na svete, takze uz se to chysta :\x: , drzim palecky, at vsechno dobre dopadne.

Ahoj, tak aspon se něco začalo dít, že :-) jsem zvědavá, zda ses rána ještě dočkala :) já nemůžu spát :(

In reply to by marcy

pamatuješ, Dzaky tu noc, co porodila nespala, protože byla "nějaká nervozní" :) :).
U mně noc klidná. Dvakrát na WC a pak jsem jakžtakž usnula, i když to světlo z měsíce bylo silný. Tak nevím, zítra je úplněk, takže si asi zajedu na ty ozvy a do poradny do porodky a pak budu doufat, že to v ten úplněk vypukne :). Jsem an něj docela citlivá, co se týče spánku a tak, takže budu doufat, že na něj bude citlivý i prďolka :)
Jiříku, vylez !! Netra mamču :)

In reply to by Slunko

no uvidí se, ale je fakt, že mám takový divný pocit, nevím, jestli to něco znamená...radši nebudu nic vyvozovat. Mě babička říkala, že až to má přijít,tak to přijde a že už to nebude trvat tak dlouho, jak to trvalo :) a tak se to snažím brát :)

In reply to by marcy

Já jsem málo (31tt), ale tak nějak nervozní jsem asi 3.den, takže ono je to i tím úplňkem, já jsem na to taky citlivá a trpím v tuhle dobu nespavostí běžně.. nemyslete, taky mě napadlo, napadá, jestli se něco neděje, ale snad ne.. Malá kope a řádí, boulí a tak. Nemocná záda tak nějak povolují, tak jak se uvolnil ten spasmus svalů, tak mi všude křupe a loupe.. a to i v pánvi, takže jsem se už 2x lekla, že mi prdla plodovka, páč to je podobný (aspoň u prvního to bylo, jako lupnutí kloubů). Holky, jsem s Vámi a těším se na miminka! Takže se v tý porodnici dlouho nezdržujte, myslete na to, že tu jsou i tací, co je také chtějí vidět! papapapapa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka