Zdravim váš všechny po dlouhé době!

28.03.2010

docela dlouho jsem tu nebyla, tak ani nevím, jestli si mě ještě pamatujete. Ale snad si na mě ještě někdo vzpomene. Přišla jsem se za vámi jen tak podívat a nahlásit, že se vůbec nic neděje. Předem přeju všem novým těhulkám a maminkám hodně zdravíčka a gratuluju! asi se to tu dalo hodně do pohybu, od té doby, co jsem tu nebyla (dávala jsem si voraz, abych na mimčo pořád nemyslela). Jak se vám vede holky?

Jinak u mě to vypadá tak, že pauza nepomohla. Na mimi jsem vlastně ani nepomyslela, ale nějak to prostě nevychází ani tak. Nic jsem nehlídala, nesledovala se. Takže se přesouváme už do 20. měsíce (achich ouvej). Ale co mám dělat, že? Napadla mě jedna věc (protože manžel má lehkou teratozoospermii a u mě moc vyšetření zatím neproběhlo) - říkala jsem si, že nám to třeba nemusí jít z toho důvodu, že někdy ani nemívám plodný hlen a manžel má dost husté sperma (sice ho v sobě třeba dvě hodiny udržím, ale pak jakmile se hnu nebo vstanu jde stejně převážná většina, ne li všechno ven), tak si říkám, že se to sperma skrz čípek ani nemohlo dostat??? zkoušeli jsme i prstíkovou metodu ale nezabrala. tak nevím, myslíte že to může být i třeba právě takováhle banalita? děkuju za rady

a i kdyby rady ne, tak budu ráda, když se ozvete, dlouho jsem vás neviděla a nevím, co je u vás všech nového...zatím ahojky a mějte se krásně

Ahoj, držím palečky ať se brzy zadaří. Já hlen nemám nikdy - nebo jsem ho nikdy nevypozorovala. My se snažíme taky dlouho, ale doktorka říkala, že do 2 let snažení nemá smysl nic řešit - takže prášky jsem od ní dostala až teď - přišlo mi to už divné, tak jsem půl roku snažení přidala - jinak by to odložila zase na příští rok.. Ale zatím nic, takže uvidíme jestli budou Vánoce už ve 3:) hodne úspěchů Halyk

to víš,že si tě pamatuju!Plodný hlen nemusí být pravidlem,já ho teda moc nemívám.Myslím,že tak dlouho ležet nemusíš i když má manžel husté sperma.Nevím,co s tebou tvůj dr.dělá,ale 20 měsíc už je moc a mělo by se něco dít.Určitě bych se s ním domluvila na dalším postupu.Tady v Jilemnici je dr.,který se tím zabývá a je prej dost dobrý.Po roce bezvýseldnýho snažení už koná....Já jsem po třetí revizi,teď třetí měsíc a ještě 3 musíme počkat a pak nasadíme kortikoidy,Anopyrin a uvidí se.Tobě přeju....však víš co,bych se opakovala..ale určitě začni jednat.Jak se říká,buď akční.

In reply to by lena

Ahojky...leni, to je mi lito, ale myslim, ze se to u vas brzy spravi..budu na tebe myslet...jinak konat jeste nebudu - manzel si to nepreje - takhle, chce tomu nechat volny prubeh nez dostavime dum a pak pripadne resit neco vic...takze to neni jen o doktorce, ktera se nezajima...no nic, nevadi...moc na tebe myslim a dekuju!

Ahooooooooooooooooooooooooooooooj :a:
pekne dlouho jsi tu nebyla!!!!! :|€|: to me mrzi ze to nejak nejde ale u me taky ne :€\€: no ja jdu ted k dr tak se chci taky na to zeptat pac pri IUI mi dr rekl kdyz zavadel katetr tak rikal ze je 1,5cm za brankou a dal se nemuze dostat...ale pak rekl dobry. takze nevim :€\€: tak se zeptam dr, taky me to napadlo ze se tam mrsky nedostanou :€[€:
drzim ti pesticky!!!!
Jo a my bastime MACU, hodne holek ji tu chvalila, tak uvidime :) jíme ji oba dva :///:

Ahojky...pamatuji si te moc dobre rikala jsem si ze te tu uz dlouho nevidim:) skoda ze vam to furt nevychazi :|€|: ..ani poradit neumim..jednou se to urcite povede at tak ci onak ale tehulka urcite budes...asi opravdu jeste neprisel ten spravny cas..Aspon ze uz se blizi leto..to chce dovolenou k mori na slunicko :€s€: ..a treba ze zmena prostredi k poceti prospee ;) To bych ti opravdu moc prala :c:

In reply to by Tynik

jeje, no tak v Praze je to jeste extra, my alespon bydlime v prirode...to je mi te lito...tak hlavne at vam to vyjde driv nebo nekam utecte alepson do prirody...moc na tebe mylsim a preju ti, at mas pohodvy porod a krasnou a zdravou holcicku!

ahooooooooooooj, poradit bohužel neumím, ale strašně se těším, až se ti konečně zadaří :°O°:

In reply to by meiah

až na mých dvacet kilo "nadváhy" a přibývající chlapovy stížnosti na nedostatek :*O*: se u nás za dobu tvé nepřítomnosti na těchto stránkách nic nezměnilo :s:
"novinku" :°O°: čekáme za necelý dva týdny, takže do porodky mám zbaleno, postýlka je v pohotovostní poloze, teoreticky ovládám složení kočárku, občas peru a žehlím, ale většinou jen bezmocně koukám na ty dvě tašky dětských věciček a nic se mi nechce, tak místo toho courám po venku a užívám si jarního sluníčka :€s€:

In reply to by meiah

no když si odmyslím fakt, že se s tím dost špatně pohybuje, a budu ignorovat i to, že moje netěhotenské oblečení je dimenzované tak na 65 kg, tak mě na tom vlastně trápí akorát to, že kdyby ten můj chlap nebyl tak rozežranej, tak už jsem ho dávno dohnala a to je skoro o dvacet čísel vyšší než já :s:

Ahoj meiah, to víš, že si tě pamatuji ;)
Mrzí mě, že se stále nezadařilo. A jakto, že u tebe moc vyšetření ještě neproběhlo? Na to, jak dlouho se snažíte bys už měla mít asi všechna možná vyšetření za sebou.
Jinak s tím hustým spermatem. Jedna snažilka tady, co už je těhulka o tom taky psala a někdo jí poradil, že má přítel začít užívat ACC LONG. Ředí hleny a tedy i ty spermouše. Já to kdysi brala, když jsem byla zahleněná při nachlazení. Jim to pomohlo, asi zrovna tohle. Za zkoušku nic nedáte. Jo a pak tady hodně holky užívají tabletky MACA a taky to zabírá. To prý můžou brát oba.
Možná ti holky napíšou víc.
My jsme ve 25tt a už se nemůžeme dočkat až bude Mareček mezi námi.
Přeji ti ať se tedy brzy zadaří a ty se staneš spokojenou těhulkou a poté i maminkou :one: :a:

In reply to by Mija

Ahoj Mijo...na tebe jsem taky myslela...25 tt to už je krásné - a bude to holčička nebo chlapeček (nebo se necháte překvapit?) :-). Moc ti děkuju za radu, za zkoušku nic nedám....nevíš náhodou, kdy ho má manžel pít? Víš s vyšetřením je to u nás tak, že doktorka se celou dobu moc nezajímá (zatím mám jen nějaký základní test na hormony, ale nabírala ho až v půlce cyklu, tak nepředpokládám, že by to bylo nějak průkazné - údajně v pořádku)...ona mi de facto oznámila (asi se se mnou nehodlá babrat), že udělá jen základní testy a pomažu na laparku a pak mě pošle do CARu - osobně se mi momentálně na laparku opravdu nechce, takže to teď nevidím...navíc manžel se vyjádřil, že dokud nebudeme mít dostavený domeček (cca 2-3roky), tak se mu do žádného CARu ani doktory obíhat nechce, že to do té doby zkusíme přirozeně (stejně je mi nějak jasný, že to nepůjde)...docela jsem s tím smířená, jen mi to občas vytane na mysli...víš, občas jsem tu četla, že někomu dělal IUI doktor přímo u sebe (ani ne v CARu)...u mě je to tak, že jsem vyfasovala Clostik a mam i delší dobu Duphaston, ale mě nikdo žádnou ovulaci ani růst folíků nesleduje - doktorka mi to dala na čtyři měsíce, že pak mám přijít, že by mi to zkusila dát ještě jednou v zesílené dávce, pak plácala něco o antikoncepci na půl roku, že se pak lépe otěhotní (na to jí kašle bílej tesák - po antině jsem měla totálně rozházený cykly a už jí nechci nikdy)...tak si říkám, co mám ksakru dělat (ve městě i okolí jsou jen 2 doktoři co mají jméno a od toho jednoho k druhému jsem odešla, protože jsem měla pocit, že se moc nezajímá)..nu, promiň, že jsem tě takhle zahltila, jen jsem to ze sebe potřebovala dostat...včera jsem viděla ukázky k filmu Mamas and Papas a normálně jsem se rozbrečela..

a co nového u tebe? koukám, že jsi focená před baráčkem - vlastní?? vypadá moc pěkně!

In reply to by meiah

Čekáme chlapečka Marečka.
Nevím přesně, jak se ten ACC má pít, ale asi bych se řídila příbalovým letákem, jako kdyby byl nemocný. Asi.
Je mi líto, že máš takovou doktorku, která na to dlabe. Já musím toho svého pochválit, proto k němu dojíždím 60 km. Sice jsme neměli problémy s početím, ale s problémy, co byly, my opravdu pomohl a to i psychickou podporou. Prostě s ním můžu mluvit o všem, což se hodně cení. Hlavně v dnešní době.
Do tý antiny bych taky nešla. Je to humus největší. Někdo možná po ní líp otěhotní, ale to jsou podle mě výjimky.
Díky za pochvalu domečku. Je náš a tvrdě vydřený. Je tu ještě dost práce, ale hlavně, že bydlíme. Teď chceme hlavně dodělat příjezdovou cestu (40m) a ploty. Možná na podzim fasádu. Jenže nevím, kde na to vezmeme. Úvěr už jsme vybraly a nechceme se brát další půjčku. Už jsme si jednu další vzali...teda já. No jo, peníze nejsou všechno, ale s nima je to vždycky lepší ;)

In reply to by Mija

taky bych asi chtela chlapecka :-)...ale ted uz bych byla rada za cokoliv :-)...to je bezvadny, ze mas tak dobreho doktora, v dnesni dobe je k nezaplaceni, vid? to ti preju...hlavne se opatruja hezky si tam prcka hyckej :-)..baracek je opravdu hezky..neboj, ono to s penezma nejak dopadne, urcite se to nejak vyresi...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky