Máme další březňátko na světě... Marianka od ZelaZuzu :-))))

26.03.2010

Ahojky všechny tetičky, tak odpoledne mi psala ZelaZuzu...bohužel jsem nebyla doma a neměla sebou mobil, takže píšu až teď:

"Tak jsem na světě! Jmenuji se MARIANKA VAŠUTOVÁ a za rodiči jsem se rozhodla přijít dnes ráno 26.3. v 6:15h. Vážím 3450g a měřím 50cm. Maminka i já jsme v pořádku."

a pak mi ještě psala, že vás mám všechny pozdravovat a že se těší až pošle fotečky.. maličká je prý krásná a tak ji miluje až brečí štěstím... :h: :h: :h: :h:

tak maličké hodně štěstí do života.... :c: :\x: :qu:

Lulu moc děkuji za vyřízení vzkazíku o narození té naší princezny :girl: a holky vám všem moc děkuji za gratulace :#~:

My se taky připojujeme k veliký gratulaci a už se moc těšíme na fotečky a další povídání - ať jsou obě holky zdravý a v pohodě :one:

:qu: :qu: :qu: :h: Tak konečně se i ona dočkala.Jupí a velká gratulace!!! Přejeme spoustu zdravíčka a těšíme se na foto!

jéééé tak koukám že už se kompletujeme :)

Tak tfuj tfuj tfuj hooodně štěstíčka a plno jen a jen krásných dnů pro malou :)

Tak přeci jenom to bylo ONO. :D Moc GRATULUJI k MARIANCE a hodně štěstí,zdravíčka a rodičovské lásky přeji!!! :\x: :°*°: :\x:

Zrovna dneska ráno jsem si říkala, co je s tou Zuzu, že do březňátek nepíše a ani o narození nikdo neinformoval. A když se tu včera neukázala, tak bylo skoro jasné, že už rodí, však jsem na ni také usilovně myslela :).

GRATULUJU K MARIANCE :)

Tak že moc gratulujeme :\x: :one: , přeci jen to včera asi nezaspala :s: . Ta se má, že už to má za sebou. Už se těším na fotečky :) .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky