Už jsme na světě !

26.03.2010

Holky.... :a: Narodily se mi dvojčátka přirozenou cestou přišli na svět 21.3.2010 jeden v 18:17 a druhý v 18:18 (byli velcí na 34tt) termín jsme měli mít nekdy dřív posouvali to úplně blbě ale jsme velcí kluci Davídek se narodil v 18:17 vážíl 2600g a měřil 46 cm a Dominiček se narodil v 18:18 vážil 2605g a měřil 47cm (kluci vážili skoro stejně) dneska v 11:00 jsme přišli domů z porodnice zatím si zvykáme ale to je krásný nadělení mít dvojčátka :qu: :qu: No nic :€}€: :€}€: furt mám bříško jak kdybych byla :€O: :€m: Tak se zatím mějte holky dobrou noc všem ....... :|P: ...... :a: .. :a: ... :a: ... :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak naše dvojčátka už jsou na světě. Hurá. Jsi šikovná holka, že jsi to zvládla přirozeně. Přeji ti dvojnásobně sil, protože máš dvojnásobnou radost :). A z toho bříška si nic nedělej, vem si jak dlouho rostlo. A neboj ono nebude pořád takový. Uvidíš, že budeš za chvilku jak proutek s tím tvým dvojnásobným štěstím.
Tess
http://picasaweb.google.cz/tereza.mrhalkova

Taková dvojitá radost, ještě s předstihem, tomu říkám velikonoční nadílka! Tak ať jste všichni tři zdraví a tatínek ať se o vás všechny stará :qu:

Moc gratuluji :k: to teda jsou macíčci :one: to jsi se pěkně nanosila s pupíkem :///: už se těšíme na fotky,Mě se moc dvojčátka líbí,obdivuji mamky,jak to zvládají :a:

moc moc gratuluji k dvojitýmu štěstíčku! Kluci jsou šikulky, mají víc než naše Verunka, která se narodila v 39tt! :-))

kačenka1711

ty jo vy jste šikovný. moc gratuluju:) kluci maji vetsi vahu nez ja, kdyz jsem se narodila. ja mela 2200kg a to jsem se narodila asi v 39tt:-)

gratuluju, protoze obdivuju kazdou maminu, ktera porodi dvojcatka prirozenou cestou.
Hodne stesti a hlavne ZDRAVI ti preje a hlavne jim Ross :€s€:

tak to gratulujeme, jsou teda fakt velcí a kdy jsi měla teda termín??? Přejeme hlavně zdravíčko váš všem, další dubínci :a: :a: :a: :one:

Moc gratuluji a přeji vám jen zdraví a ať vám ti dva drobečci dělají jen samou radost :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka