Hlenová zátka???

26.03.2010

Ahoj holky, poraďte, jak vypadá hlenová zátka? Včera mě doktorka "odloupla" a od té doby trochu špiním. Teď jsem přijela z nákupu a na vložce jsem našla takový tuhý hlenovitý kus něco jako rosol nebo nevím jak to popsat :? Myslíte, že by to mohla být ta zátka???

Ahoj jo to byla zátka bylo to jak rosol jak říkáš to jsem měla taky tak měla jsem to ale 14dní před porodemmpa

TAK PŘESNĚ TOHLE JSEM DNES MĚLA TAKÉ. Já to teda měla už minulý týden, ale jen bílé a dnes to bylo i nahnědlé. Jak to popsat - takový hlen, ale fááákt hustej, nepřetrhnutelnej. Může být i s příměsí krve. Myslím, že je to ono a mám pocit, že se u tebe k něčemu schyluje ;). Někomu po odchodu zátky přijde do pár hodin porod, bohužel někomu až za několik dní, prý není dobré se k té zátce proto upínat, nemusí to nic znamenat ... ale taky může :). Tak držím palce :).

In reply to by Slunko

Ten těhotenský výtok je asi normální, to nosím vložku už delší dobu, ale tohle bylo vyloženě tuhy, že se to do vložky ani nevsáklo. Tak uvidíme... :) A to jsem si na zítra k obědu vymyslela smažený květák s novýma bramborama :€m: , ale porodu dám přednost :s: .

In reply to by Dzakynka

přesně tak, nemá šanci se to vsáknout, absolutně :). teda já mám i jiný těhotenský výtok, který se také nevstřebá, ale s tímhle se to nedá srovnávat...
já dělám k véče ted smažáka, přítel říkal, že se musíme posilnit, kdyby to v noci přišlo :)

In reply to by Slunko

Teď ze mně vyšel další kus. Nejvíc mě pobavilmanžel, když jsem mu to říkala, tak prý jestli jsem to schovala, že to chtěl vidět :s: a teď večer, když jsem mu říkala ať se teda jde podívat, tak vyměkl a říkal, že to vidět nechce :00: , chlapi jsou fakt praštěný :s: . No ale občas mě bolí chvíli břicho a pak to zase přejde, tak uvidíme. Když nic, tak zase ráno ;) :a:

In reply to by Dzakynka

Dzaky, právě Ti jdu psát to samé :). V pět ráno jsem šla na záchod a odešel další kus zátky, už to teda není jeden kus, ale kdykoli jsem se utřela, tak tam byl krvavý cucek. A takhle to jde už skoro pokaždé když jdu na záchod, takže mám konečně pocit, že se to začíná snad už otevírat a připravovat. Jsem z toho nervozní, že už třeba za pár hodin může přijít něco víc :).
A s tím manžou se tady tlemím, protože přítel ráno řekl totéž, že to chce vidět, tak jsem mu to ukázala, ale věnoval tomu jen asi vteřinu :). Třeba porodíme ve stejný den :)
Já ted dodělávám prezentaci mého těhotenství v PowerPointu - jako dárek pro mamču i dokumentaci pro sebe, tak to jdu honem dodělat a pak bych taky chtěla ještě dobarvit další vajíčka na dekoraci - kvete mi tu třešen na stole, tak ať jí oživím:)
Tak co, jsi tu nebo rodíš :)? Nenechávej mě tu !! :))

In reply to by Slunko

Ahoj Sluni, to víš, že tu jsem :00: . Jen jsem si dneska trochu přispala, byla jsem večer nějaká unavená, tak jsem šla spát asi ve 22,30 a vstávala až teď :s: . Já mám taky vždycky na toaleťáku při otírání ten hlen, ale není krvavý, spíš světlehnědý. Já už si tak přeju, aby to bylo! Nejhorší je, že manžel má jet z pondělí na úterý zase do Prahy, se vsadím, že zákon schválnosti 100% funguje a v noci se něco semele. ALe já už to neřeším, vedle nás bydlí jeho ségra, tak by mě do porodky odvezla a nedělám si iluze, že bych ten porod měla tak rychlý, že by nestačil z Prahy přijet :n: . JDu teď dopolko upéct řezy Míša, ty miluju a k obídku si dám ten smažený květáček - ten pak asi nebudeme při kojení moct jíst, tak si ho dám naposledy :///: .

In reply to by Dzakynka

Pěkně sis pospala, co by ne :). Já naopak vstávala už v šest, jak jsem byla v pět na záchodě, tak už jsem neusnula a jen jsme se s Petrem váleli, taky báječný :). Po tom včerejším trošičku fyzicky náročnějším dnu stráveném venku a na sluníčku jsem ráno dokonce cítila svaly na nohou, a i to sluníčko způsobilo, že jsme byli večer už pěkně unavení :). Ale stihli jsme ještěv :*O*: , což Peťulku nechalo úplně chladným a ven prostě nepůjde :). Třeba fakt porodíme na termín a manžel si dá stíhací jízdu z Prahy, ale máš pravdu, že ten porod nebude během hodiny, i když se poslední dobou setkávám s vyprávěním mnoha žen, že rodily do 3 hodin apod., prvorodičky. No to je sen !!! Normálně mám poslední dny i citlivější prsa a i mlezivo teče víc, možná už mimčo začalo vylučovat ten předporodní hormon, o kterým tu holky kdysi mluvily, to jsou takový hypotééézy :) :€s€:
Nebylo by hezké porodit v neděli :). Prý nedělňátka jsou nejklidnější dětičky :).

In reply to by Slunko

Taky jsem si říkala, že by bylo hezký mít nedělňátko :) . Dneska asi půjdu zase na procházku s bafanem, i když to sluníčko už dneska není, ale hlavně že neprší a pak pojedeme na větší nákup, tak než projdeme celý Carrefour, tak to bude taky taková procházka a třeba se tam malá hne zase trochu níž :///: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka