Moje postava... hrůza hrůz :(

26.03.2010

Ahojky holky :( , tak jsem se na sebe teď dívala do zrcadla a málem jsem se :sick:
Moje postava je víc než příšerná.. Mám skoro 4měsíční holčičku, pořád plně kojím a kila ne a ne dolů.. :r:
Jsem jeden velkej rosol, v těhu jsem nabrala 17kg, 10kg už mám dole...ale zdá se mi, že je to horší a horší!!
Myslíte, že se toho mega zadku a nechutných stehen s celulitidou zbavím?? Když jdu po městě, tak jsou všechny maminky, tak hezké... a já??? Jsem z toho úplně hotová... Mějte se hezky pa pa :a:

Prosím tě, hlavně tolik nechvátej, já jsem teda nabrala za těhu 9kg, když jsem přijela domů, tak mi na shození ještě zbývaly 4, ale kalhoty jsem zpátky navlíkla až když bylo malému 7 měsíců... Ono se říká, 9 měsíců roste bříško, 9 měsíců trvá, než se tělo zase dá do kupy. Hlavně se vyprdni na drastické diety, člověk to stejně dlouho nevydrží a když se pak napucne, tak si tělo uloží o to víc - to je cesta do pekel...

Tak se taky přidám před těhu jsem měla okolo 50 kg takže jsem byla nad výsost spokojená po zjištění těhu jsem se neuvěřitelně rozjela do toho pár oslav narozrnin a jedna svatba takže dobrůtek až nad hlavu v poslední poradně jsem měla 78 kg takže + - 25 kg nahoře to že jsem těhule mě uklidňovalo a říkala jsem si budu kojit a vše schodím budu cvičit a další blbosti . Honzík se narodil první fakcka bylo slabé kojení i když jsem se snažila tak to moc nešlo a po 6 nedělí jsem začala s UM a co teď tak nějaká dietka a cvičení ale když je doma takové miminečko tak většina času se točí kolem něj a nepravidelná strava tak jsem se zasekla na 67 kg schodila jsem vlastně jen to co měl honzík plodovka a placenta a nějaká ta voda . Byla jsem hotová že to vůbec nejde v období kdy měl Honzík 4 měsíce jsem začala i uvažovat o nějakém tom doplňku stravy jak ukazujou v reklamách naštěstí máme tak milou magistru v lékárně co mi to rozmluvila a řekla ať počkám já to moc neřešila ale teď je Honzíkovi půl roku a já se už vejdu do pár kalhot co jsem nosila dřív a kila šli taky dolů už mám 59,5 což mě fakt potěšilo v té lékárně mi říkala že to maminky chtěj různě uspíšit a tak ale že když si počkaj tělo se zregeneruje chce to hlavně pitnej režim a že tělo se dává po porodu dokupi tak dlouho jak dlouho jsi byla těhotná což znamená že máš spoustu času . Taky mi připadá jak jsou kolem ty maminky upravené a krásné a jak maj upravený děti a jak jim to všechno jde od ruky ale ty s nima nežiješ a nevíš jak to dama maj kdo všechno jim pomáhá. Ono nastrojit se doma zatim co babička vypravuje děti je taky jiný než když si ráda že na sebe hodíš něco a jdeš jen aby jste byli venku protože je tam krásně a to je věcí a věcí to bych tu mohla psát až do ráná ono není vše jak vypadá a hlavně koukej kolem se be pozrněji těch obyč maminek si nikdo většinou ani nevšimne proto ti připadá že kolem sebe vidíš jen ty co vypadaj jak z reklamy protože tě zaujmou to tak je daný . Já na to kašlu pro své dítka jsme ty nej mamimky i kdyby jsme byli v pytli měli 1000 kg a na hlavě roští mi jsme tu totiž pro ně a ne aby jsme byli nějaký modelky co před sebou tlačí módní doplněk . Takže maminky teď už je doufám konec stím jsem vorvaň a kdesi cosi jsme ty nej a tak to je . :C]]:

Ani mi nemluv ... pupek mám jak ve 4 měsíci,boky rozjetý jak prase stehna jak buřty a samou celulitidu a strii... Já nabrala nějakejch cca 23 kg a z toho mi ještě 10kg zůstalo :r: sem nechutný vyžraný prase :pig: :pig: :pig: :pig:
vypadám jak tula a vorvan!!!Pupek mi plandá a vysí přes kalhoty ... prsa už mám až pod kolenama takže nechutný vysačky!!!Proste jsem fuuuj a je mi ze sebe na :sick: :sick: :sick:
http://www.prckoviste.cz/sofinkadvorakova

In reply to by Candless

já jsem ze sebe úplně znechucená. Už jím naposledy tak kolem šesté, chodím na dvou a vice hodinové procházky.
A stejně k sakru žádná změna.. :( prostě už se na jednu stranu těším, až přestanu kojit a bude moct můj nakrmit Viki a já ze sebou začnu něco dělat!!!!!! Budu jezdit na kole, atd. Snad se dáme nějak dohromady.
--------------------------------------------------
http://www.prckoviste.cz/viktoriezemanova

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já mám na nohách takový nechutný dolíky, že vypadám tak na 45 let a nééé na 28. A to když jsem byla těhulka, tak jsem si furt malovala, jaká budu ŠTÍHLÁ a HEZKÁ MAMINKA. ch jo, přece se nějak musíme dostat aspoň maličko k těm svým postavám???!!! Jak to dělají ty poblblý modelky, že mají tak perfektní postavy i po dvou a více dětech???
Prostě nechápu.. A je mi ze sebe hnusně!!
--------------------------------------------------
http://www.prckoviste.cz/viktoriezemanova

Hani, já úplně chápu, jak se cítíš. Já v těhu nabrala 24 kg a 20 už mám dole, ale i tak mám šílenou nadváhu, o vytahaném břichu, striích, celulitidě a tlustých stehnech ani nemluvím. Taky mi připadá, že mám okolo sebe samé pěkné štíhlé maminky a o to hůř si pak připadám. Ani oblečení si raději nechodím kupovat, protože je mi jasně, že se do ničeho nevejdu, akorát se v obchodě ztrapním. Takže nosím to málo, co doma mám a do čeho se vejdu, i když nejsem spokojená. Jestli tě můžu trochu uklidnit - já po prvním těhu hubla pomaloučku, kojení u mě na hubnití vůbec, ale vůbec nefunguje, ale řekla bych, že asi rok trvalo, než se mi postava ustálila. Sice mi zůstalo pěkných pár kilo nahoře, kterých už jsem se nezbavila, ale břicho se trochu stáhlo, strie vybledly... Ale šlo to pomalu. Uvidíš, že se to ještě spraví, 4 měsíce po porodu jsou krátká doba, uvidíš za čas, že to bude lepší. Já jen doufám, že i mně se podaří se sebou něco udělat i teď, po druhém dítěti, abych nevypadala tak hrozně...

In reply to by Lucka V.

o tom nakupování mi raději nemluv, vždycky jsem měla velikost riflí tak 29 max. 30 a teď???? 33 jsou mi malý a nejhorší je, když se vidím v nějaké vitríně, jak mi ten zadek překypuje... hr-za.. :sick: ale já jsem optimista a doufám, a věřím, že to nějak zvládneme... umě stačí nežrat (ale to teď nejde) a asi by mi to ani nepomohlo, protože jsem vážně jak rosol.. Chudák můj chlap... Stydím se sama před sebou, co potom chudák on... :€\€:
--------------------------------------------------
http://www.prckoviste.cz/viktoriezemanova

Ahoj,tak o tom mi povídej,já v těhu nabrala 30kg,dole mam zatím 20kg.Jsem 5,5měsíce po porodu a vypadam naprosto šíleně.Hlavně teď mi to štve,bude hezky a já nemůžu vylezt v normálnim oblečení.Teď bych si nafackovala že jsem se tak cpala.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky