vstup do 8 měsíce

26.03.2010

Krásné páteční ráno . Vstupujeme do 8 měsíce to letí . :\x: Vanesska co teď pozoruji je hodná přes noc :'zz): . Ve dne sebou pořád mrská kopanečky bolí už ale je to krása. Teď je tak hodná v noci že aji nechodím v noci tolikrát na záchod . Už se moc těším na maličkou. Přibraly jsme už celkem 10kilo . Ale to se brzo shodí . Křeče které mám kolem celého pupíku jsou jen při námaze a nebo dlouhém chození jsem vypozorovala a břicho je tvrdé při tom . Tak se pokouším co nejvíce odpočívat . Pohlaďte ty vaše bříška. Moje bříško už hodně povyroslo takže už kolikrát aj vadí . Ještě že máme krásně a už chodíme bez bund :C]]:

tak to jsou bezvadné zprávičky a moc ti to přeju - jen tak dál holky :\x: :qu: . Máš pravdu venku je krásně a tak to láká na procházku, ale nevím jak ty, ale já už daleko neujdu a musím docela dost zastavovat a odpočívat, protože mi začne vždycky hrozně rychle tlouct srdce !!! Ale jinak to v rámci možností jde :C]]: . Brouček je hodný a kope a je to prostě nádherné a moc si to užívám. Ale abych pravdu řekla zatím to moc nebolí a to už máme přes 2kg ve 31 tt. Tak si mě asi oťukává a pustí se do mě později :-). Krásný víkendík i tobě,pa :a: ...

Ahojky to je dobře že se vám daří takhle dobře.Už nám to krásně utíká viď? Ani se nestačíme rozkoukat a budem mít miminka u sebe.Jé zavidím ti že se tolik v noci nebudíš já to teď mám v tomhle hrozné.Bříško mám tak velké že už nevím jak si lehnout.No ale pro prďolku to vydržím.

ahojky no už to brzo budeme mít za sebou a broučky u sebe...mě taky bříšo vadí ale co se dá dělat...jinak křeče a tvrdnutí mám,hlavně když déle chodím!Tak halvně už žádný nemoci do konce těhu a pozdrav Vanessku :h:

Vitejte v 8 mesici :\x: tedy ty mas ale hodnou berusku, uvidis vaha se urco shodi behanim kolem male a pak take prochazkama s kocarkem venku....
jeje tak ale je super ze to polevuje kdyz odpocivas takze se pekne setrete at vydrzite pokupe ju :€m: opatrujte se :h:

In reply to by carsynka

to ja take jen snad nebude jako minule leto 40 ve stinu vim jak sem vylezla pred barak a doslova sem se dusila silenym horkem uffffff snad bude vse ok abych jeste stihla u babicka obsadit bazen hehe
tak helet uvidis nam maly take nejdrive radil jen pres den a ted aj v noci takze toho moc nenaspim ale coz pro nej cokoliv na svete :h:

In reply to by carsynka

Já ted nejvíc panikařím z toho,že nemám ještě nic do porodky..ani vypraný a vyžehlený věcičky :00: ..jak mě bolí kyčel,tak nic nezvládám..a když tu někdy čtu ty výbavičky holek co mají nachystáno..tak na mě jdou mdloby :s:
Takže o plat pěkně sepíšu seznámek a miláček si to pomaže nakupovat,protože já se sotva odplazím na wc :( Ale,zvládneme to a až bude nakoupeno,tak se "těším" pro změnu na panikaření z porodu :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka