Páteční testování

26.03.2010

Ahoj,
tak jsem po 14 dnech po 2. IUI testovala. Vyklepaná, stáhlej žaludek, ruce se mi klepali,...no určitě to znáte. No a nic. Bohužel tam ta druhá čárka zas nebyla. Nejdřív jsem byla v pohodě, pak jsem to řekla manžílkovi a už jsem to za obulila,takže mě utěšovaĺ a utěšoval. Teď je to lepší,ale i tak je to nápor na psychu. Člověk si furt říká proč,proč...vždyť nám nic neni. Ale prostě asi ještě není ten pravý čas. Furt si dokola říkam, chce to trpělivost,ale ono to je těžký.Teď budu čekat až ta mrcha dorazí. Mělo by to být zhruba až za týden,tak jsem nato zvědavá. A pak zas ten kolotoč v centru. Teď je otázka jít na 3. IUI a nebo rovnou na IVF. Opravdu nevím,budu se muset poradit s doktorama. Tak to je tak asi vše. Doufám,že budete mít lepší den jak já.

Ahoj holky,
ještě to uplně nevzdávam, ikdyž ta naděje je opravdu maličká. Pobolívá mě břicho, včera večer jsem i malinko špinila,tak to samozřejmě ve mě hlodá. Ale chce to opět čekat a čekat jestli ta mrcha opět dorazí.

Odpočinout si od toho všeho by bylo fajn,ale jak se říká nechceme vyskakovat z rozjetého vlaku,takže budeme bojovat dál. Ještě,že mám toho mýho manžílka,je pro mě opravdu velkou oporovou a s ním se mi to zvládá mnohem líp.

In reply to by Barca25

to mě mrzí, no ale pokud ms ještě nedorazila tak je tady pořád naděje, ne? Já se mám testovat v pondělí a to v neděli mám dostat ms, mám 28denní cyklus, tak uvidíme. Od úterka mě bolí břicho, ale to jako před ms, jinak nic, tak si žádný naděje nedávám. Ale já budu taky bojovat dál, hned jdu do IVF. Tak uvidíme, já v pondělí a ty vlastně taky příští týden. Třeba budem těhulit spolu příští měsíc. :||):

In reply to by JajaM

Ahojky,
tak mrcha dorazila v sobotu, po dlouhý době po 28 dnech. Vždycky to mívam tak po 31 dnech,tak alespoň k něčemu ty hormony byly dobrý. Jinak jsme to doma probírali a taky jsem si psala se sestřičkama z našeho centra. Tak pudem taky rovnou do IVF, když nám 2x nedopadlo IUI. Tak budu držet palce ať se brzo zadaří. :-)

Ahoj to je mi moc líto není ještě šance že bys dělala testík brzy když má MS přijít až za týden?

Ahojky,taky to znám..mrzí mě to :( a nechcete si dát s miláčkem jeden měsíc pausu od toho všeho?Nechat odpočinout psychiku?

Ahojky to mě moc mrzí:( já dnes také testovala dva dny zpoždění a ms nikde a test negativní:( takže mám podobný blbý den jako ty:(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka