Jsem tady :o(

26.03.2010

Ahoj holky, čekatelky :€O: ,
tak jsem zase tady :€\€: . V noci jsem docela dobře spala, dokonce jsem i čůrat byla jen jednou. Ach jo, tak teda nevím, jestli ten hmat na mě nějak zabral :€\€: . V noci mě ani nijak břicho nebolelo, prostě nic! No uvidím dneska, jestli mi bude tvrdnout stejně jako včera, protože to jsem večer ani nešla se psem, jak mi tvrdlo, ale teď jsem naprosto v pohodě :P . V poledne jdu s mákoškou na obídek, pak se stavím na nákup a pak půjdu s bafanem, tak tam třeba něco rozhýbu :? .
Holky, já už začínám mít strach, že tu fakt zůstanu poslední :r: . Nějak ze mě ta radost z včerejšího vyšetření začíná vyprchávat :( .

já už jsem tak protivná, ještě, že je ten můj manžel takový flegmatik, jinak by mě už asi zabil.....to co mě na něm vždycky vytáčelo, že je furt v pohodě, nic ho nerozhází musím teď ocenit. Protože na něj fakt teď dost vrčím a on si jen sedne k naší fence rotvíka a začne si s ní povídat, prý, jak to mám teď těžké, že mě musí oba chápat a že i tak mě mají rádi...no pes na něj kouká a kroutí hlavou a já se musím jenom smát..... :a:

tak Dzaky, přesně takhle jsem se začala cítit včera. Od středy euforie z kontroly, jaký mám krásný kontrakce a ono od té doby nic. Jak jsem psala do příspěvku staršího, tak se na to prostě od ted přestávám upínat, protože jsem z toho jen čím dál víc smutná. Včera už jsme na sebe s přítelem málem štěkali, prý se chovám hrozně, tak to musí přestat. Ale včera mi fakt nebylo dobře, ani tělesně. Pak jsem se v noci vzbudila a od jedné do tří nespala, jak mi bylo divně. Ale naštěstí jsem pak usnula a spala až do půl osmé a cítím se skvěle. Takže nic :).
Dzaky, pojďme to přijmout, že prostě ta děloha potřebuje ještě trochu času aby se připravila a i ten hmat jí určitě pomůže k dozrání. Nebuďme z toho smutné, i když je to těžké, jak na sobě cítím :)

In reply to by Slunko

Nevěšte hlavu, já neměla na monitoru v poradně nikdy ani kopeček, ani žádný Krkonoše,..Katu,..jen jsem poslouchala Lucinčino srdíčko a jak tam řádí,....a v noci mi praskla voda teprve potom se to rozběhlo,..holky nevysilujte se smutněním a nervozněním,,nabírejte sílu na porod a těšte se na mimča,...přenášíte to na ně,..pusťte si relax hudbu, zavřete oči a úpředstavujte si, jak se vám mimča narodí a jak je držíte v náručí, a těšíte se s tatínkama dohromady,...já jsem takhle vylákala naši Lucku, i když jsem ještě večer chtěla stihnout divadlo, tak Lucince se to tak zalíbilo, že přišla k nám ještě před představením,......maminy,...drobečci už ťukají na vrátka, jak ta kuřátka o Velikonocích,..tak se těšte a žádný stresování,...Ivet

In reply to by Slunko

jéé, sluni, mluvíš mi z duše...já se snažím být taky trpělivá a nechat tomu ještě čas :)
včera jsem byla večer na toho mýho taky docela uštěkaná, chudáček, ale já večer bývám dost mrzutá a malej mě do toho ještě pravidelně kope o stošest,takže ani nevím, jak se mám opřít či na jaký bok lehnout :s: :s: už se těším, až budeme mamči a tomuhle čekání posledních dnů před se budeme smát :)

In reply to by marcy

Já jsem občas taky pěkně protivná :s: . Ale dneska si udělám hezký den, koupím si domů nějakou pěknou jarní kyti a ještě dodělám velikonoční výzdobu ať se Viktroce doma líbí až přijdeme z porodnice ;) .

In reply to by marcy

přesně tak, Nikkys mi právě psala, že bejt těhule je oproti těm prvním týdnům s mimčem fakt totální pohoda, tak to vidíš :). Mně je to teda jasné, ale jak jsem už párkrát psala, 9 měsíců jsme na něco čekaly a ono to pořád nejde :). Tak fajn, necháme tomu ještě čas a třeba se tu sejdeme ještě po víkendu a další týden :)

In reply to by Slunko

Máš pravdu, já dneska skáknu s kámoškou na oběd, oběhnu pár obchůdků, dám si zmrzku a už to fakt řešit nebudu. Sloni nejsme, abychom byly těhotné 2 roky a ono to snad přijde :)

Ahoj Dzaky,
ze mě radost z pondělka je už dávno vyprchaná ... a zrovna jsem se dívala do kalendáře a vidím ten náš porod na 5.4. :s: to datum se mi nějak zalíbilo...takže neboj, poslední tě v tom nenecháme :)
ten konec je fakt náročnej, ale nedá se jinak než vydržet a čekat :k: já už toho mám taky celkem dost a každej den 100 sms, jestli už a když kvůli hlouposti volám přítelovi do práce, tak je vyděšenej, že už to je :s: a ono neee
tak uvidíš, třeba porod rozhýbeš jak píšeš :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka