Je mozne jetse zvysit MM po 8mi mesicich kojeni?

25.03.2010

Mam takovy dotazek.Male bude co nevidet 9mesicu,porad kojim,ale rekla bych,ze kojeni pres den je jakousi formou zapijeni prikrmu.A nevim,jestli je to pro ni jeste dostacujici.Mala v podstate pres den ani MM nechce a UM bych nerada zavadela.Prsa se mi uz nenalevaji,jsou dost mekka a dost dlouho i tvra,nez se mliko spusti pri kojeni.Myslim,ze MM o dost ubylo.Zajimalo by me,jestli je vubec jeste mozne zvysit produkci MM??Odsavacku uz jsem nedrzela v ruce hodne dlouho,ale melo by vubec smysl,obcas zkusit neco odstrikat?Da se tak podporit tvorba mleka po 9ti mesicich jako treba ve 4mesicich?Plati tady jeste zasada,,ze cim vetsi poptavka,tim vetsi produkce?

Kliknutím vložíte smajlíky:

určitě to jde,jak píše maminka pode mnou,kamarádka má 10 měsíčního kluka a když mu rostli zuby tak chtěl každou chvíli prso a zase se rozkojila že by uživila ještě jedno.

Ahojky já bych řekla, že možná i jo pač já kojila už jen v noci a když nám rostli zoubky, tak nechtěl nic jíst, tak jsem ho aspoň kojila. a přes víkend se mi prsa zas tak nalili, že jsem běžela pro prsní vložky :00: a to bylo malýmu 8-9 měsíců..

Ahojky, já si myslím, že máš mlíka tak akorát. Určitě by se malá ozvala, kdyby jí mlíko nestačilo. Mě se prsa přestala nalévat kolem 4 měsíce a taky vypadalo, že tam snad ani nic nemám:) Ale to by mi určo ten můj otesánek dal hned vědět. Můžeš zkusit malou častěji přikládat, ale strach z toho, že přídeš o mlíko uplně, bych neměla.

In reply to by Ivik77

Ahojik,ja si taky nemyslim,ze bych o mliko uplne prisla,ale jde asi o to,ze se mliko uplne snizuje a asi se uz nevytvari.Mala nikdy dlouho nesala,ale po par minutach sani se vzdy odtrhne a uz nema zajem.Asi je to v tomhle veku uz normalni,ale prijde mi,ze tolik netece,tak se ani nesnazi.A prave ze mi zacina ted casto rvat,coz nikdy predtim nedelala,i kdyz to jsou urcite i zuby,ktery rostou,ale i tak to nekdy vypada,ze ji mliko pres den strada(i kdyz ho odmita) a pak se uplne nedockave a vztekle prisaje :)
Tak me napadlo,ze bych tu odsavacku preci jenom oprasila?

In reply to by lucy lu

Zkusit to můžeš. Dobré je i před kojením vypít něco teplého. Nejlepší na podporu tvorby mlíka je melta a nebo jsou opravdu dobré čaje. Mě třeba byl doporučen čaj od Lerosu. Během dne jsem lemtala čaj a před kojením jsem vyžahla teplou meltu:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka