Hezké ráno

15.02.2008

Tak nějak poslední dobou nemůžu spinkat, by mě zajímalo, čím to čím, ještě minulý týden jsem spala jak šípková růženka a teď vstávám o půl 6 ... Včera jsem byla na kontrole v TP, mimísek už je hlavičkou dolů, no myslela jsem si to, ty rány do žeber by ručičky nedokázaly, za tři týdny bude velký UZ a tak, tak se těším, až se zase na mimi podíváme. Ale jsem ráda, že mi doktor nezakázal tu návštěvu maminky, což znamená, že strávím 5 hodin ve vlaku. Naštěstí mám super ségru, která pro mě přijede a pak se mnou pojede i za týden nazpátek, samotnou by mě manžel ani nepustil, co kdyby náhodou. Dneska náš čeká pečení chleba odpoledne, koupili jsme si takovou tu domácí pekárnu, nebo tedy manžel si ji koupil, k narozeninám, tak jsem na to zvědavá, jak se nám to bude dařit. Mě dneska čeká malinký výletík na Mělník do práce (kvůli daním) a pak se tam stavím nakoupit nějaké suroviny, které u nás běžně neseženeme. Tak už se těším, až budu zpátky doma, to cestování autobusem je občas na d moje síly. Copak budete dělat dnes vy? Tak zatím :k:

Ahojky, já taky jsem nedospalá, ale klíďo bych spala, ale nejde to!! :-(
Já sem jezdila 3h vlakem do Prahy, ale teď naposledy jsme jeli raději autem..:-D Přeci jen, kdo by měl tahat ty tašky do porodnice vlakem..:-D
V plánu mám inventuru a prádlo...ale jen tak zlehounka, jak se mi bude chtít.. ;)
Pekárna je výborná věc, my ji využíváme na chlebík dost často..ovšem kupujeme si ty hotový směsy..ty jsou luxusní... :///:

In reply to by Borůvka

já si myslím, že se časem taky dopracujeme k těm hotovým směsím, ale to víš, jak to je nové tak se to musí pořádně vyzkoušet co všechno se dá upéct. Tak já teĎ běžím do města a možná ještě dopoledne dorazím, možná ne.... :s: Tak se tady mějte, pápá :a: :a: :a:

In reply to by horkykafex

to já jsem pak na sebe po porodu taky zvědavá, jak to bude ... dneska taky od pěti nespím a o půl jsem pak vstávala brrrrrrr a to mě ještě 10 týdnů do porodu čeká, to se teprv nevyspím. Pro zatím se rozloučím, pádím do tohjo města ať pak stihnu pěkěn autobus.... Pápá :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka