Itti Bitti SIO + AIO + mini vkladačka v Bráně k dětem

25.03.2010

Ahoj holky...Tak protože tady pořád straším..Dnes už jsem 40+5 :spid: , tak mám čas prolézat net a našla jsem super akci na Bráně k dětem..Opět jim dělám reklamu :///: ...ale nejde to jinak..Ty plenky jsou nádherné a vyjde na 300kč jedna + navíc vkládačka v hodnotě 70kč!! Akce trvá do 31.3.10, takže kdo budete chtít objednat, tak už moc času není..Jen pro info..já jsem si těchto plenek obědnala včera 8ks :///: ...tak až mi dojde balíček, tak se zblázním..namýchala jsem si všechny možné barvy a vzala si 4ks M a 4ks L :C]]: ..Jsem holt magor, ale za ty prachy to tam nenechám!! http://www.branakdetem.cz/itti-bitti-sio-aio-mini-vkladacka.htm

jsem z tech latkovek furt nejaka zblbla :00: takze tyhle co sis objednala je jedna za 370 kc a jsou to svrchni kalhotky do ktery vkladas plinu,kterou pak jenom vyndas a vyperes?zehlit ani vyvarovat se to nemusi?a do tech kalhotek muzes dat i normalni obyc. ctvercovou plenu?uvazovala jsem ze ty latkovky budu pouzivat jenom na doma,kvuli kyclim a tak...kdybych koupila treba jenom dvoje,tak je to malo co?promin ze mam tak blby otazky ale fakt jsem uz jak alenka v risi divu :00:

In reply to by lucifik

Lucifiku toto je akce na jednu plenku za 300kč + 300kč za další, takže za 600kč dostaneš plenky dvě + vkládačku. Běžně tato jedna plenka stojí 420kč a druhá - ta kde není savé jádro všité, ale je tam přichycené na patentky - tudíž můžeš při počůrání vkládačky doplnit i jinou plenkou a oprat jen vkládačky - stojí běžně 460kč..Žehlit se to nežehlí a pere na 60stupňů..Můžeš tam dát i čtvercovku, ale přijdou mi tyto kalhotky na čtvercovky celkem malé..Pokud chceš látkovky jen skrz kyčlíky, tak bych tyto plenky nekupovala..jsou na domácí nošení dost drahé..Pokud chceš načíst o látkovkách něco víc, tak na netu je informací spousta..Já chci látkovat plně, takže tyto plenky užiju..Jednorázovky chci používat jen např. na dovolené, kde není možnost praní.

In reply to by lucifik

Děkujííí...No snad už se malá ukáže a nebudu muset ty plínky oblíkat panenkám :C]]: ..Už mám pocit, že se stane mou součástí a já budu těhule do smrti :€[€: :€O: :€):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka