Porodnice Bohunice

24.03.2010

Minule sem se tady ptala na porodnici v Bohunicích. Už jsem tam objednaná na první monitor a tak sem se chtěla zeptat těch, co už tam byly, jak to tam chodí. Sestřička mi do telefonu řekla, že si vyjedu do třetího patra pro nějaké štítky a vrátím se do druhého patra na příjmovou ambulanci. Díky za odpovědi.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já sem se radši objednala. Můj dr.mě tam posílal naslepo, ale říkala sem mu, že se tam musí objednávat. Mluvila sem s moc příjemnou sestřičkou. Slyšela sem, že tam mají teď plno, že je hodně březňátek a dubňátek. Jenom se bojím, až pojedu rodit, aby mě neposlali jinam, že mají plno. Umím si sama sebe představit, jak budu nervní a oni řeknou, že mají plno, ať jedu třeba na Obilňák. Děkuju za odpovědi a rady, pak písnu, jak sem dopadla.

Ahojky,
je to přesně jak píšeš, nejprve jdeš do 3. patra, tam nadiktuješ jméno a adresu, paní ti dá štítky a pak jdeš do 2. patra, tam počkáš na sestřičku, nebo si zazvoníš na zvonek a předáš jí těhu průkazku a ty štítky. Na monitor se objednáváš na čas, ale co já tam byla (13.3), tak jsem byla objednaná na 10,00 a vzali mě až před 12 hod. Když jsem totiž přišla do čekárny byla narvaná k prasknutí, všechny místa obsazený..a musím přiznat, že to dlouhý sezení na židlích bylo dost zničující. Jinak potom čekáš ještě na dr., aby ti udělal kontrolu..já osobně čekala až do 14,30. Poslední dny co říkala sestřička je to tam dost narvaný, kolikrát ordinují až do 18 hodin. Jinak byla jsem tam i v neděli a to tam byl asi 5 maminek, takže pohodička :) Hodně štěstíčka :a:

Ahoj, tak já tě zase na druhou stranu uklidním :-) Byla jsem tam poprvé teď ve čtvrtek - půjdeš do pavilonu Z - vyjedeš do 3. patra - tam dostaneš ty štítky a jedeš do 2. patra.... V tomto patře zaťukáš na dveře od ambulance - předáš průkazku a štítky sestřičce a čekáš. Já jsem byla objednaná na půl 9 - plná čekárna maminek a tím, že jsem byla objednaná mě vzala úplně přesně - všichni jsou tam moc příjemní a snaží se maminkám vyjít vstříc. Samozřejmě, když se rodí tak se musí počkat, ale takovou zkušenost já nemám... V pátek jedu zase tak doufám,že to bude opět tak v pohodě :-)

In reply to by janča maminka

Jo, jo, tu kantýnu dobře znám. Byla jsem pravidelnej zákazník. Taky těch 18 kilo nahoře!!! A teď si nadávám, že jsem tolik žrala, protože mi to nejde ani zaboha dolů. Ach jo, no nevím, do léta to budu muset nějak pořešit.
Jinak jsi asi měla štěstí, že se zrovna nerodilo, já tam jednou seděla 3apůl hoďky. Pak jsem se teda začala objednávat na brzo ráno a bylo to lepší. A kdy máš termín???
Včera jsem tam byla na návštěvě za kamoškou a celý šestinedělí je narvaný k prasknutí, dokonce jsou na pokojích po 3. To jsem uplně čuměla. Přeju rychlej, bezproblémovej porod a hlavně zdraví miminečko.

In reply to by pavlisa

Já, když jsem v tom červenci rodila, jsem musela spát první noc na porodním sále - rporodila jsem ve 22.55 a pořád jsem slyšela zvonek, že jdou další maminky rodit a posílali je jinam a pak mě dali na gyndu. ŠESTINEDĚLÍ BYLO NARVANÝ A ta gynda taky. Byly jsme tam taky po 3 na pokoji.

Tak já nevydržím sedět ani netěhotná, ne tak teď. Některé tady psaly, že to trvá dlouho a když zrovna některá rodí, tak se čeká na doktora. Doufám, že to dobře dopadne a do porodu to stihnem max dvakrát. Ptala sem se proto, že sem v této porodnici zatím nebyla.

In reply to by koka

Já to naštěstí zažila jednou a pak už jsem porodila, ale pokud máš možnost chodit na monitory ke své dr, tak choď, dokud můžeš. Já tak chodila v Heliosu, sice jsem platila asi 100 myslím, ale bylo to hned bez čekání..Do porodnice se ale musí, když už jsi v termínu, ale to ti řekne dr.

In reply to by koka

Jo,jo, já tam rodila v srpnu 2009 a fakt to čekání je mazec. Byla tam hromada maminek s tatínkama, nedýchatelno, no prostě mazec. Ale na tech dveřích u ambulance je zvonek, tam si zazvoň, ať o Tobě sestra ví, ona Tě vezme na monitor, pak Tě pošle zpátky do čekárny a čekáš na prohlídku doktora. Pravda je, že když měla zrovna nějaká maminka komplikace u porodu a nebo šití, tak doktor letěl tam a my jsme čekaly a čekaly. Já jsem se už pak objednávala na ráno kolem půl 8 a to tam ještě tak narváno nebejvalo. Těhulky si chtěly nejspíš pochrupkat.
Tak přeju pevný nervy a jestli Tě to uklidní, tak já tam narazila jen na suprový doktory. Jsou všichni strašně příjemní. Papa

Ahoj. Jo, nejdřív si tě zaevidují, dají ti něco do ruky a ty pak půjdeš o patro níž a vpravo je čekárna, počkáš na sestru a dáš jí to, cos dostala ;) Už nevím co to bylo- nějaký papír :s: a budeš čekat, až na tebe přijde řada. Za mě- vloni v červenci to byl mazec. Č ekalo se i dvě a půl hodiny!! Hrůza..SEDĚT NA TĚCH ŽIDLÍCH S TĚMA BŘÍŠKAMA PŘED PORODEM BYLO PRO UTRPENÍ. Měly by tam mít židle s jinýma opěrkama a taky něco na nohy, když tam člověk tak dlouho musí čekat. Ale třeba to tak ted nebude.Moc držím palečky :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka