Velka bolest a křeče v podbrisku po sexu

24.03.2010

Dobry den Vam vsem, jsem tady nova, jmenuju se Electra a uz nejaky mesic se snazime s pritelem o miminko, ale zatim nic. Mam na vas nejaky dotaz...ale prvne nejaky info :
posledni menstruace: 12.03 (5 dni) po 28 dnech
mam menstruaci kazdych 27 az 31 dni
S pritelem jsme meli intimni styk kolem 17.03, ale vcera vecer po sexu jsme mela obrovsky krce a bolesti v podbrisku asi tak hodinku po a dnes rano uz nic, nevim co to muze byt...muzete mi poradit a co si o tom myslite???

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, dočetla jsem se, že občas trpíš křečema v podbříšku a hlavně po styku. Ja mám s tím taky zkušeností a né zrovna příjemné. V listopadu v loňském roce jsem měla takové křeče v podbříšku a nejen po styku, ale i mimo něj, že jsem se pomalu nemohla postavit na nohy, byla jsem z toho docela vyplašená, ale pak jakoby utlo a křeče najednou ustoupily. No a výsledek byl takový, že jsem se v prosinci objednala ke své gynekoložce, neboť se mi nějak nedostavila menstruace a bylo jasno BYLA JSEM TĚHOTNÁ. Takže si třeba udělěj těhu test a uvidíš. Možná už ve svém bříšku nosíš malého drobečka a ani to netušíš :s: . Já být tebou, tak bych si ten test udělala až tak 10 den po opožděné menstruaci, pokud se ti nedostaví, aby byl přesnější, jinak ti přeji ať vám to vyjde :a: .Zatím pa pa

Ahojky, j áse holek ptala na něco podobného, akorát s tím rozdílem že já měla posl.MS 14.2. a od té doby nic. Holky mi napsaly, že to může být reakce na sperma, že se někomu může stát, že pak má křeče. Nebo pak pokud jsi třeba těhu a oploněné vajíčko se prý uhnizďuje, tak to taky může občas dělat. Ale prý to není nic hrozného a nemusíš se bát.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka