3.trimestr

24.03.2010

ahoj holky moje, jak se vám daří? Vypadá to zase na krásný slunečný den :€s€: podle www.tehotenskakalkulacka.cz nám dnes začíná poslední trimestr ani se nenaděju a náš malý prďolka se vyklube na svět :||): V pondělí jsme byli s miláčkem na matrice a docela jsem se pobavila. Bylo tam teda hodně lidí,ale docela to šlo. Chlapecké jméno jsme měli jasný to bude Honzíček (po mým taťkovi), ale nevěděli jsme dívčí, tak milíček říká ať tam dám třeba Natálku, tak jsem jí tam napsala, no a když jsme byli na tý matrice, tak jsme zjistili, že Jan Natálie jsou na Mostecku nejoblíbenější jména. Snad se doktoři nespletli a bude to ten Honzíček (už jsem si na to tak zvykla a navíc je to pro mě dost citové).
No co jinak zase se udělalo trocha práce na Honzíčkovo pokojíčku, včera jsem odevzdala diplomku své vedoucí,jestli to takhle můžu mít, takže pokud to schálí, tak dopíšu jen závěr a pár formalit, semínka, která jsem zasela v pátek začínají růst, takže u nás panuje docela dobrá nálada.
Jinak nemůžu spát, budí mě bolesti v kříži už nevim jak si lehnout :#o: Ke kašli se mi přidala rýma a pořád pšikám, nevím čím to je, žádnou alergii nemám, ale pořád (už dva dny) pšikám :00:
Tak se mějte hezky zlatíčka moje a pohlaďte ty vaše krásná bříška :€O:

No ty jsi šikulka jak to všechno krásně zvládáš..jen škoda,že se moc nevyspíš....a to nachlazení je otravné...
Měj se nadále krásně a ať se vše daří...Terka :a: :h: :k:

Honzíček je pěkné jméno, já mám kamaráda Jana a říkáme mu Jeníku, Jeníčku, Jendo. To se mi líbí :c:
Na bolesti zad bych ti zkusila doporučit kojící polštář do L. Mě ho koupila sestra minulý týden a teď spím jen na něm - kratší část elka si dám pod hlavu (je to hypoalergenní materiál, moc příjemný) a tu dlouhou nožičku si strčim podél těla až mezi nohy. Takže celou noc spím na boku a nepřetáčím se. Když jsem spala na zádech, tak jsem se docela často budila a navíc se to ani nemá, protože bříško tlačí na břišní tepnu a krev nemůže tak dobře protékat. Ty kojící polštáře se klasicky prodávají jen ve tvaru tyčky, tu vyzkoušenou nemám..
Tak vkroč do toho posledního trimestru tou správnou nohou a buďte zdraví :a:

Ahojky Veru.Tak máte připravená fajn jména.My jsme na matrice nechali zapsat jen příjmení,na jména jsme si netroufli přestože máme jasno.Jinak s tím spaním to bude čím dál horší.Já zítra začínám 30tt a nepamatuji si kdy jsem naposled spala celou noc bez přerušení.Teď se mi dokonce stává už dva dny že se probudím ve tři a čumákuju až do půl pátý než se mi povede znovu zabrat.No hlavně že se miminkům daří teď budem konečně moct chodit hodně na procházky tak jim v bříšku dopřejem trošku čerstvého vzduchu a za chvilku je máme u sebe :a:

In reply to by monca87

Ahoj, my na matriku nemusime, ale mame vybranyho Viléma. Holcicku jsme nejak prestali resit, ale naposledy to byla Linda, tak ji asi napisem i pak v porodnici. Posledni dobou taky blbe spim, vetsinou me nic neboli ale jsem od pul paty vzhuru a vecir jsem pak vyrizena. Tudle jsem se tesila, jak si o vikendu prispim aspon do osmi a to se vazne nekonalo. V sest jsem uz musela vstat, pac mi Vilík delal kotrmelce v brise. Tak se drz a zdar a silu.
AndyBambi

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka