dnes 39 plus 4

23.03.2010

a pořád nic.Minulý týden už to vypadalo !!!!!Já se snad už zblázním,to čekání nemá konce,nic nepomáhá :n: Zítra první termín a to si mě už :*8*: ani nezval na další kontrolu,tak se mu musím dneska ozvat co dál.Snad mi to už zůstane.Holky kolik je Vás tu březnových ještě????????A jak to vypadá s Váma????Cce se mi fakt už brečet :§)

však já jsem tu taky ještě přeci :). Termín dle PM dnes, dle UZ za týden. Zítra bude kontrola, tak se modlím, aby se to hnulo, snad i chci Hamiltona :). Už je mi taky hrozně, ráno se budím s oteklýma rukama a obličejem a mám pocit, že se mi celý mimčo tlačí pod žebra a má tam nejvíc práce. Už ani nemám sílu psát, napíšu co zítra. Doufám, že se to už u tebe rozjede. Já poslíčky nemám, teda jen mi tvrdne břicho, jestli ty je máš už takhle hodně, tak už to musí přijít, uvidíš !!

ahojky, já mám termín až za týden, takže dnes jsme 39+0 a termín máme vlastně jen jeden tento. Nicméně jak se to blíží a člověk to fakt čeká každým dnem, tak nervozita stoupá a není lehké na to nemyslet...takže to vlastně neutíká :( chvílkama se mi chce taky brečet, když na to moc myslím. Zrovna dnes jsem četla radu lékaře, že se nemá na to datum termínu příliš upínat, že vše má svůj čas...ale je to těžký, když se čeká 9 měsíců a nevíš, kdy ten konec přijde. já už si taky přeji chovat :°O°: :e): :cc):

Petrulinko soucítím s Tebou..Jsem asi podobně vyšťavená jako Ty :spid: ..Viz. můj příspěvek..Taky mám pocit, že už to nedávám a přitom jak píše Dagmarka..ještě žádná mamča si mimčo v bříšku nenechala napořád..Pořád si říkám těch pár dní roli nehraje, ale nějak to nezabírá na to, abych se uklidnila :€[€: ...Musíme holt vydržet..nic jiného nám nezbývá..Drž se spolutrpitelko :one:

ale už toho mám taky tak akorát dost, připadá mi, že už to břicho tahám po zemi, jsem oteklá jako blázen, už 14. dní chodím se skříplým sedacím nervem, takže pajdam jako pajda, v porodce se na mě koukají, prý, jak chci takhle rodit? Blbá otázka, že? No jak, jak to půjde. Malý Jiřík se v břiše drží jako klíště, taky už má kolem 3,5 kg, tak snad nebudu rodit sloníka, poslíčkuju o 106, vždycky, když začnu, tak se modlím, ať už se to rozjede a ono to vždycky přejde :( . Do porodky na kontrolu si mě pozvali na příští pondělí, a že se určitě ještě uvidíme. Takže vydrž, je nás tady ještě březňátkových dost co to máme před sebou...... :a:

In reply to by RendulkaR

taky bolí kostrč a gtaky si říkák čím dýl tam je tím to bude horší co se váhy týká,ted přibírají nejvíc,já už jsem fakt s nervama hin.Mě taky začne večer břichi tvrdnout třeba i 5 pravidelně,tak si říkám že třeba už a to jsem si vždycky říkala večer néééé,že jsem unavená a že ten porod nedám pokud by byl dlouhý a ted je mi už uplně už šumák kdy to přijde ,hlavně už.J e to fakt vyčerpávající na psychiku.A to mprý hlavička je tak nízko-kecy kecy kecy,alespon jna mě je tady vidět ,že i když nález je ok tak to vůbec nic neznamená.

já mám taky termín zítra :-) a další kontrola v porodce ve čtvrtek a CS3 takže nic moc už jsem taky hodně netrpělivá navíc ty zdravotní problémy k tomu no žádná sranda....ale ještě se nestalo, že by si nějaká těhulka nechala mimčo v bříšku napořád :-) :||): to přijde, oni ti naši prďolkové asi čekali na pořádné jaro a :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka