Kdy s miminkem poprvé na dovolenou třeba k moři??????

21.03.2010

Ahojky :k: maminky ,
mám opět dotázek.. tentokráte bych se chtěla zeptat - Kdy s miminkem poprvé na dovolenou k moři??
Chtěli bysme tento rok už jet, asi tak v srpnu, to bude Vikince plus mínus 8 měsíců, může se tam koupat a jakej je nejlepší dopravní prostředek s takovým drobkem ??? Jaké jsou vaše názory????? :+^*:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Taky v tom nevidím žádný problém, asi záleží na každém, na co se cítí. Nám se má malá narodit v květnu a v polovině srpna jedem do Chorvatska.

meli jsme za 14 dni letet s malym do Egypta (je mu 13 mesicu). Na posledni chvili to nevyslo, ale co jsem tam byla predtim vicerkat, tak pokazde s nama letelo v letadle alespon jedo dite, trikrat to byli vylozene kojenci odhadem tak 6 - 8 mesicu jim bylo a tam to docela dobre ustali.
Ale lepsi je asi Evropa, kdyby cokoli se stalo, tak se clovek prece jen lepe ve vsem vyzna. Tot jen muj nazor.

taky bych jela. Moře a hlavně vzduch je zdravej. :) A letěla bych. Je to rychlejší, možná že ten let celej prospí, navíc bude ještě malá, takže když nebude spinkat, nebude chtít ťapkat, tak jí na klíně v pohodě udržíš a bude koukat. ;) Taky se dá domluvit na mimča takovej box - postýlka. Na prvních sedadlech je vepředu víc místa a tam Ti jí dají. Autem si sice můžete zastavit, ale Viki bude maličká, takže se nebude potřebovat protáhnout, proběhnout. A přebalíš na letišti před odletem a pak po příletu, všude mají přebalováky. ;) My letěli loni, Davídkovi byl rok. A teď se zas chystáme, to mu bude asi 20 měsíců.

no, tak 8 měsíců už je dost, tak v pohodě bych jela. Když jsme byli posledně, tak tam jelo i 4měsíční dítě. A doprava nejlepší, tak to záleží kam jedete. Já teda se v letadle bojím, tak s malým dítětem do dvou let se mi lítat nechce. Ale je to rychlý. Zas autem si toho můžeš víc vzít a kdykoli si zastavit., tak to si asi moc nevybereš.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka