Dotaz

23.03.2010

ahojky holky.. mam dotaz. mala ma 6 mesicu a chtela jsem se zeptat kdyz jsou vyrobky od ukonceneho 6 mesice, tak to uz muze? dekuji za odpovedi. miluska

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky podle mě ukončený šestý měsíc je když až když jí je 7. měsíců ne? Ale i tak bych jí sem tam takový výrobek dala. Já to teda moc nedělám, ale sem tam se to stane :a:

In reply to by karliceee

Ne ne, kdyby ji bylo 7 měsíců tak má ukončený 7.měsíc. Vem si to tak, kdyby se narodila 3.12, tak 3.1 je na světě měsíc tudíž má ukončený 1 měsíc, 3.2 - ukon. 2 měsíc, 3.3. - ukon. 3 měsíc, 3.4. - ukon. 4 měsíc, 3.5. - ukon. 5 měsíc, 3.6 - ukon. 6 měsíc....atd. :) ;)

In reply to by Emi

no jasně takže když dosáhne 7. měsíce, tak právě ukončila 6. měsíc. ten má celý za sebou a v sedmém měsíci právě je. a až dovrší konec sedmého najede na osmý...

In reply to by Emi

tak to asi neukončila žádný když ještě nebyla na světě :) ok, nebudu se svámi hádat :) já teda ale nechápu, proč na příkrmy píšou od ukončenýho 6. měsíce a nenapíšou tam rovnou od 6. měsíce. Asi to moc pitvám :) a když je na čaji napsáno od ukončeného 1. týdne tak se jim to může dát už od narození?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka