Oznamuji-přetočila se na bříško v 6 měs. a 2 dny

21.03.2010

Holky byla jsem dnes nakupovat, taťka hlídal, koupila jsem si po dloouuuhééé době konečně něco pěkného na sebe, přijedu domů a čeká mě překvapení, tatínek mi řekl, že se malá konečně přetočila z boku na bříško. Chuděrka malá, mi to chtěla znovu ukázat a už se ji to nepovedlo:-/ Myslíte, že můžu rehabilitační říct, že už se přetáčí, když to udělala teprve jednou na pravou stranu??? Tatínek přísahal, že nelhal, aby mi udělal radost, ale že malá se fakt přetočila.Doufám, že to brzy zopakuje. Zrovna jsem v obchodě četla, že by se dítě v jejím věku mělo už posadit atd. atd. a já byla z toho zase zdeptaná.... DOufám, že se neraduji předčasně a že to nezapomene a brzy zopakuje.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Prosím tě,kde jsi četla,že se má dítě v půl roce posadit?Dítě si sedá normálně mezi 8-9 měsícem,pasivní posazení se rozhodně nepočítá a ani se nedoporučuje.To že se ti malá přetočila v šesti měsících je naprosto v limitu,neboj,náš se taky poprvý přetočil jen 3x,druhý den taky a pak už pořád :) Určitě ti to brzo ukáže,neboj,je šikovná a za chvíli se začne přetáčet jak ďas :) Vůbec se nestresuj a nečti takové hloupé příručky,není to pravda :s: :s:

Ahojky,

tak já bych na rehábce řekla, že se mi už jednou přetočila :-).
A neboj malá ti to bude opakovat několikrát denně, teda aspoň moje malá to dělala, jak zjistila, že se umí přetočit, byla věčně na bříšku a to jsme měly reflux, takže všechno furt poblitý :-). Od tý doby co se to naučilo, je na břiše pořád, ale to už leze :-) a dneska zjistila, že si umí kleknout, tak čekám, kdy se postaví :-). Za týden nám bude 9 měsíců, tak neboj, všechno bude dobrý :-)

ahoj, tak to ti neporadím, ale asi bych to rehabce řekla. My jdeme zítra na rehabilitační přesně kvůli opačnému problému. Malá měla 14.3. 3měsíce a je až moc živá. Na patách dělá mosty, cestuje po celé posteli a dnes se mi poprvé přetočila sama na bříško. Normálně jsme s mamanou nechápaly. Doktorka nás poslala na rehabilitační kvůli těm mostům. Prý to 3měsíční miminko nedělá. Tak jsem zvědavá, jak dopadneme.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka