tromboza?

20.03.2010

ahojky,chci se zeptat...prodelal jste nekdo trombozu???jaky jste meli priznaky a tak?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojda já jsem měla trombozu v roce 2007, byla jsem operována v Chorvatsku s prasklým slepým střevem- fakt jsem jim moc vděčná. Asi po deseti dnech mě poslali letecky do čech no a asi po týdnu jsem dostala trombozu- od odpoledne mě začly bolet záda a večer jsem už měla nateklou celou nohu a byla taková tmavší a bolela mě, myslela jsem si že to nic není, tak jsem tak nějak předčkala noc, ale ráno jsem už jela do nemocnice, tam mě hned dali na ultrazvuk a zjistili mě trombozu v celé pravé noze, takže jsem byla hospitalizovaná asi 14dní v nemocnici, půl roku jsem musela brát walfarin, teď v těhu si musím píchat clexane a po porodu mě čeká dva měsíce opět walfarin.

In reply to by květinka88

ahojik,dekuju za odpoved...stejen jsem vcera nevydrzela a jela jsem nasteti podle utz vse v poradku akorat se mi ty zily dost stahli a tim ze am hustou krev to tohle vyvolava,takze si pobjezim v tydnu pro nejaky injekce...:-(tak doufam ze to zvladnu si kady den pichat...ach jooo zatracena trombofilie:-(

In reply to by marketkaaa19

Je lepší jed do nemocnice, když nevíš, já jsem tam už byla asi třikrát... To ti dr. napsal Clexane???- Já mám tyhle injekce a každý den si taky musím píchat- teda manžel já bych si to sama napíchla. Tak přeji pohodové a bezproblémové těhulkování. :a:

In reply to by marketkaaa19

No tak uvidíš co to bude, oni ti to vysvětlí a ukážou jak si to budeš píchat, může se to prý píchat i do stehna a v nemocnici mi to píchli i do ruky, ale bříško je nejlepší. Poprvé, když mě to manžel měl píchnout jsem to asi deset minut pořád oddalovala, ale neboj si zvykněš, občas to bolí víc, jak už mám velké bříško tak to jde trošku hůř.

In reply to by marketkaaa19

Neboj ono se to píchá do bříška, ale hodně na straně a jako dole jak končí kalhotky, já jsem teď ve 36týdnu a píchám si to od 20týdne, ty jsi v kolikátém týdnu? Mě do stehna a zadku nedoporučovaly- že se prý může napíchnout nějaký nerv a taky se to tam píchá pod úhlem 45 stupňů...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka