Střevní viroza nebo porod...........asi se fakt zblázním :-((((((((((((((((((( poradte holky.

20.03.2010

ahojík holky..já už se zblázním :§) :§) ted se to uklidnilo u malého a ted to mám já.....tu potvoru hnusnou :§) už jsem byla 2 krát na wecku po sobe, zatím teda mám jenom průjem,ale i tak, jestli mě čeká to co měl Martínek tak potěš koště.Ještě mě napadlo, někde jsem tady četla, že průjmem někdy začíná porod máte s tím zkušenosti. :#o: Za 7 dní máme termín, bože to je děs. :€\€: Spíš to přikládám střevní viroze :(
To není možné jak mě se daří na konci těhu. :(
Co si holky vzít , mylsíte že můžu smectu mám i hylak ale nevím jestli ho můžu.
Prosíííííííííííííííííím poradtě :(

JUJDA ZDENI TO SNAD NEE!!!! MY SE TĚŠÍME NA TERINKU A NÉ NA VIRÓZU :( . zKUS SE PODÍVAT NA PŘÍBALOVÝ LETÁK U TÉ SMEKTY SNAD TO TAM BUDE NAPSANÉ MĚLO BY BÝT!! DRŽ SE!! KÉŽ BY TO BYL ZAČÍNAJÍCÍ POROD, ABY JSI NEMUSELA ZASE NA VYVOLÁVANÝ :( DRŽÍM PĚSTI A KDYBY NĚCO PIŠ KDYKOLIV ;)

In reply to by luciferek25

ahojík Luci, jojo já jsem to tušila že to dostanu :( už to má i segra a od Tomaše synovec taky, prý je toho moc. :( Už jsem se dívala na ten hylak, a těhotné ho můžou tak aspon že tak.
Na porod to asi moc nevypadá, mám malinko kreče v žaludku takže to bude střevní chřipka....mě fakt klepne :§) ted jsem z toho dostala Martu a můžu si jít lehnout já.chjoooooooo :(
Kdyby něco tak se ozvu, děkují papa :k: :a:

ahoj zdeni....u nás to teď řádí taky,naša eliška měla 3 dny teplotu,jeden den úplně problila a další prokadila....a teď už je dobrá,jen nejí. no a já to od ní taky zlehka chytila...mně porod elišky začal taky průjmem...ale to se cítíš jinak než při viróze.mně už tenkrát teda začali kontrakce po 5 minutách a nešlo mi se narovnat. nevím co přesně můžeš,každopádně já si teď pořídila probiotické tabletky,ať mám střeva v cajku a ty se můžou i na kojení i v těhu.Teď mně dokonce říkala ségra (farmaceutická laborantka),že když těhulky baští probiotika,miminka se pak většinou vyhnou střevním kolikám...a je fakt,že ona je brala a malý na bolavé břúška tolik netrpěl.... Každopádně se drž :)

In reply to by genevie

Ahojík Dani :a: náš malý to měl právě taky, 1 den zvracel, potom průjem a nakonec vysoké teploty. :( jenom doufám, že to nebude mít takový hrozný průběh jako u něho, ještě ted je jak zmátořený.Kdybych neměla za chvilí termín, tak na to prdím, ale takhle, doufám že do toho nezačnu rodit.
Myslím že to bude opravdu střevní záležitost, žádné kontrakce nemám, jenom ráno trošku , ale to už přešlo(zase poslíčci).Ale celkově jsem unavená, tak zalehnu, snad to brzo přejde, at můžeme jít konečně v klidu rodit..Budu zatím brát Hylak a uvidím..kdyby se to zhoršilo radči zajdu na pohotovost.
Děkujiiii Danielko pozdravujeme s Terezkou Štěpánka :h: :h: PAPA

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka