Kdy jste dali vaše prcky do sporťáku??

20.03.2010

Ahoj holky vím, že se tady dost často řeší, ale stejně bych chtěla znát váš názor chci už dát prcka 6 a půl měsíce do sporťáku, jelikož korbička už je mu celkem malá ale hlavně se mi v ní venku neuvěřitelně steká, jde mi ale o to, že můj sporťák jde do lehu max.170stupňů, takže neleží v úplný rovině, do sedu ho dávat nechci jelikož ještě sám sedět neumí,ale myslela jsem, že by to snad vadit nemuselo že úplně neleží(výrobce uvadí že je to kočárek od půl roka,ale nehci se řídit podle toho), ,ale hlavně doufám, že by se mi tolik nestekal,kdyby už trochu viděl okolí. moc děkuji za rady

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky malou jsem dala před 2 dny do sporťáku, příští týden jí bude 7 měsíců...korba byla malá a taky už se v ní vztekala..taky mi nejde uplně do rovnýho lehu ale jak píšeš asi jen do těch 170 ale to bych zas tak moc neřešila, hlavní je že leží ne? malá mi taky ještě neumí sedět..

Tak mi maleho zacali davta do sportaku uz v 6mesicich(pres leto),sportak nam jde do uplneho lehu mame Terra3,chtel videt okoli.Jinak ted press zimu byl jeste ve ctyrkombinaci v uprave sportaku,to mel zase obdobi,ze chtel videt na me,no a ted uz vythneme i golfky,ale spise uz chce behat a ne se vozit. :C]]:

ahoj ,pokud se ti mimi nevejde do korby tak asi jiné řešení nemáš než ho na ten spoták dát,malej mi seděl sám až v 9 měs. na sporťáku byl ale taky někde od 7měs....kočárek mi nejde taky až do lehu,on se tam tak hezky jako zakuklil a vlastn nesděl ani neležel viděl ven a byl spokojenej,vozila jsem ho ,aby viděl na mě,až pozdějc jsem ho otočila aby měl větší výhled....byl spokojenej ,vetšina kočárků je konstruovaná už od 6 měs. a pokud vyloženě nesedí .....

malý se narodil s 56ti cm a korbička sice má rozměr 80cm ale zkrátka se mi tam nevlezl už ve 4. měsíci takže jsem ani nepřemýšlela, páč by si okopal brzo nožičky a na sporták jsem přehodila, bohužel mám taky kočárek, který nejde uplně do lehu ale tak malý byl nakloněný a pro jistotu uvázaný, teda bez šráků jen spodní pásy takže to ho drželo že nesjížděl a krásně viděl ven a prochajdy pak byly jedna radost. Takže určo přehodit dle mého. No a navíc má 6,5 měsíce to už Rudošek dávno čučel ven ;)
http://www.prckoviste.cz/luxil
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=125966

Nedokážu si představit jak vypadá 170 stupňů,ale jestli je to taková nakloněná rovina,tak by to asi šlo.Jen ho tedy nevoz třeba 3 hodiny v kuse :) Stejně nemáš jinou možnost,pokuď se ti vzteká.Jen dej pozor,ať se ti nepřitahuje do sedu v tom sporťáku :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka