Poradte rychle!!!prosííííím.

20.03.2010

Ahojky potřebovala bych poradit mám 7 týdebbí miminko a od včera mi zvrací ale fakt vyloženě ,že nakojím a on to vyzvraci nevypada spatne ani teplotu nemá ,alen ikdy to nedělal maximálně ublinkl,ale tohle od vcera vyloženě neudrží asi nic v žaludku mám s ním jet na pohotovost?nebo to nic neni a měla ste to některá??

Já bych určitě šla za doktorkou. Příčin může být několik, jak tu ostatní psali. Od různých střevních potvůrek, přes alergie, reflux, atd. Doktorka ti může doporučit i různé rehydratační roztoky, zahušťovadla do mléka, atd. U tak malých dětí je dehydratace velmi rychlá a nebezpečná.

Ahojík určitě bych jela, tohle měl před 5 dny syn, má sice 5 let, ale zvracel všechno i čajík, k tomu průjem.Určitě bych jela ted hodně řádí střevní chřipka.. :(
At jste brzo zdravoučcí. :k:

Pokud jen kojíš tak z mlíka to určitě není. Já bych minimálně zavola doktorce u tak malích dětí rychle dojde k dehydrataci. Kor když vám tam řádí chřipka !!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo přidávám se já přešla taky v 7týdnech na UM měla jsem nutrilon AR to je na tohle to blinkání....

Ahoj my jsme to měly teda máme až do ted už to teda není tak hrozný .Měly jsme reflux to je že to v sobě neudrží nebo dovynutou klapku do žaludku,ale po´dle toho jak zvrací jestli jako hodně ale jen že to vyblinká a nebo jestli hodně jako obloukem?Poku obloukem tak jet na pohotovost protože to je špatný no pokud bude blinkat pořád po kojení vážně po každém kojení to sme měly my a fakt dost dá se říct co vypil to vyblinkal tak jdi v pondělí k dr.a řekni jí to ono to může být reflux to jak sme měly my a nebo něco s žaludkem a to je jak sem říkala že by blinkal obloukem na to mě dr.upozornovaly

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky