První příkrm

08.03.2010

Holky, s jakými prvními příkrmy máte dobré zkušenosti?Slýchám všude o mrkvičce, od kterého výrobce se Vám nejvíce osvědčila?A jak často jste ji na začátek dávali? Třeba jen v poledne pár lžiček? Díky moc.

Kliknutím vložíte smajlíky:

První lžičku mrkev sem dala z DMka bio..Malé moc chutnala a snědla půlku tý malý skleničky a druhej den dojedla další půlku a pak jsem dala brokolici a ta byla taky na dva dny a každej druhej den dávala něco jinýho a vše jedla hezky a bez problémů...

Ahojky,to my jsme dali první lžičku mrkvičku od Hami a úplně bez problémů..naší malé chutnají od Hami všechny příkrmy...Horší bylo,že sice to byla první lžička mrkvička,ale stropila hysterickou scénu,když jsem jí po 2lžičkách jídlo vzala...nakonec mi sbaštila celou skleničku..Dnes je jí 6měsíců a je vpohodě :) Markéta + Nelča (29.8.2009)

In reply to by marletka

Ahojda, tu jsem zkusila dát taky. Nejdřív jsem jí dala polovinu mlíčka, to už ale moc nechtěla, tak jsem ohřála Hammi první lžičku a sežrala celou sklínku. Přesně, jak říkáš, zhruba v půlce sklínky jsem jí to chtěla vzít a to byl řev. No zkrátka to snědla celé :-D tak snad to půjde. Díky za rady.

ahoj ja dneska zkousela mrkev s bramburkem od hami prvni lzicka a mala to teda vubec nechtela...Lenka(17.12.1986) a Anička(29.09.2009) :-*

ahoj, zrovna mrkvičku jsme měli udělanou od babičky, jinak další zeleninu jsem kupovala....ani ti nevim, prostě takový ty mini sklínky, asi nejsíš jsem nejvíc kupovala hipp, ale spíš spíš jsem to tak kombinovala s domácím vařením. jinak synek moc hr do jídla nebyl, teda do jídla jo, do příkrmů ne :s:, takže zbaštil na oběd pár lžiček a pak jsem ho ještě dokojila...ale tak nějak časem si zvykl a baštil víc a víc.
jinak pěkně píšou o příkrmech na www.kojeni.net hodně jsem z toho čerpala ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka