VÁHA PO PORODU

18.03.2010

Milé včelky, ať nám to jde lépe dolů a do léta nás křidélka udrží, je tu anketka, kde můžete zapisovat svou váhu v TP a nyní.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tohle je paráda já mám o 10kg víc :-( ale gratuluju jsi jedna s těch štastnějších

kdyz vas tak ctu vy vychrtliny zblejska jsem masticku a ivetku co jsme byli hodky soudky:-)) a bojujeme s vahou avy 50ti kilovky sem vubec nepiste jak nemuzete zhubnout:-))

dlouho nikdo nic nepísl...tak písnu já :s: mám váhu 51kg vážím jak v 17letech svých... :bulva:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Šikulka :qu: já se na svoji váhu taky dostala těsně po porodu. No a teď mám 3kg nahoře :( nekojím a mám víc času na jídlo a dobrůtky :a\|:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahoj holky tak se po roce hlásím s nynější váhou která je 57KG jsem na sebe fakt pyšná při mích cm ze sebou začínám být docela spokojená.dokonce i můj nevšímavý manžel si všimnul,že mám nějaký pěkný zadek :) a nedělám nic jen kojím

In reply to by Quartzik

neboj mě to taky půjde nahoru jen co přestanu kojit.to pak bude bomba budu zase vytahovat staré věci které jsou uloženy na půdě.a ty nynější budu opět rozdávat hubeninám v rodině :) ale zatím si to užívam jelikož je mi jasné že to nebude na dlouho :)

In reply to by Masticka

to mas pravdu ale ja jsem cely zivot mela 177cm a 58-60kg +- a ted mam 70 a drzis e to..vzdy jsem jela treba cely mcdonald denne a ani kilo nepriberu ted snim blbej gulas a hned kynu a mam milana...tak je to nefer :-)) ach ty geny..mudra rekla ze tim ze jsem tycka cely zivto po tatovi ze mam ze koulicka ze po tehu jak jsem se vyzrala muzu byt po mame mit te duz prioblem s vahou...ale jak hubnout kadzy jim pravdilende jak se ma a cvicim??uz pul roku a nic

In reply to by Masticka

noto urco ale u nas nikdo neni..znasm jednu pani co se tim zabyva a ta chce me cpat leky na detoxikaci tela coz nechci..takze je mozny ta strava cvicim jak silena 2x denne to ti neublizi cvicit moc ale jde to jen na cm aa ne kg

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Xeni ja pribral aza cely tehu 25 kg a az ted posledni dva mesice je videt ze uspavani na mici s ditetem kdyz snim houpu mi spadl zadek a stehna ale povolilo se mi to..na brisko mam stahovaci par ale v twehle tropech se neda nosit:-)))¨jinak žeru cokosku porad a buchty kolace snidane porad denne a kojenim opravdu to nahoru nejde..mam jen 4 kg nahore do sve vahy

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

uz jo? ty ses nam nejak rozjela.. sakra ja se stydim.. du si ukrojit kus uheraku :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

takova hubenejsi vid :-D jo to chce cvicit.. rika ta co nehne prdeli a luxuje lednicku kazdy den.. ale uznej ze je to aspon takovy zadostiucineni, videt na vaze min a min

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

řízek a bramborový salátek :hu: však ty kilíčka nějak vycvičíme :dance:

hlasim dve kila nahore.. navstevu tchyne jsem zajidala sladkym, sice jsem ztloustla ale nezblaznila jsem se z ni... a cvicit se mi vubec nechce, nemam energii, jsem uplne vystavena.. maximalne pojedu o vikendu na kole a to jeste do hospody na naky jidlo :-D rikam si ze mam stesti ze mam pritele s pupkem, protoze vedle neho jsem porad hvezda :-D :-D

ja uz mam zase kilicka dole 61 dle prukazky u zapisu ale 65 zjisteni tehu a blinkali jsme:-) a v den porodu 83,5:-) a mám 69kg jupi jese co s tou povolenou kuzi:-)

ale už naposledy :j) , další až přiberu :€Ss€:

Před Těhu: 46kg
Před porodem: 59kg
4,5měsíců po porodu: 43kg :€[€:

před: 82kg
na konci těhu: 101kg
nyní: 85,7kg

pomalu ale jistě, je to teda dřina, závidím těm, co si stěžují, že moc hubnou :-(

ja jsem cunatko maly
:-))) v lednu jsem mela pri prestani koureni mela 58kg pak jsem pribrala misto koureni dlabani jsem mela 65 to je akorat na vysku 177cm...v kvetnu jsem otehotnela a pri zapisu do poradny po 6 tt jsem mela vyblinkano na 61kg a pred porodem 83,5kg hupss!!a ted 4 mesice po porodu mam 70kg...a drzi se me to jak kiste podle przkazky mam 9kg nahore ale jinak jen 5...

Tak před těhu 55kg
v těhu 62kg
a ted 56kg i 57kg
jsem pořád hodně na sladké a láduju se vším možným to jsem nedělala ani v těhu tak mám strach abych místo hubnutí nezačala opět přibírat.

já už jsem na své váze asi tak měsíc, ale asi mám lehčí kosti nebo co, protože jinak to není možný, svoje rifle oblíknu, stehna boky ok, ale břicho teda ještě mám, sice míň, ale je tam potvora a drží se :-(

In reply to by honey82

To zvládnem, hele já měla taky přes metrák, teď mám dole 23kg a 4 mě zůstávají do původní váhy, Nějak jsem se, ale zasekla. Váha už chvíli stojí. Kašlu na to, že nebudu trajdat letos v létě v šatečkách - stejně je venku hnusně. :€): Do příštího léta to zvládnu na tu 70......Břicho mám stejně ještě jako kus polovyfouklé pneumatiky, protože jsem přibrala 27kg do břicha----no je to hnus a vím, že mám ještě co dělat.
Kojení mi strašně pomáhá, hlídám si přísun KJ a chodím pravidëlně cvičit, kolotoč kolem malé, to by v tom byl čert, abych nebyla v létě ještě víc sexy než jsem teď a pánové, měli strach z pohledu mého chlapa - žárlivka :€):

tak já mám stále 10kg navíc :§) a to jsem v pohybu,ale nemsmím cvičit,takže jen procházkuju a snažím se moc nežrat :hu: ,ale to sladký je děs :a:

Holky ja napriek vsemu +1kg, 74kg...nevim, jak to delam, asi fakt zeru anebo me nerozhaze fakt nic.
Ale ne, asi jsem hodne ve stresu a moje telo si pro jistotu vse uklada.

ale nadšená z toho nejsem.
Před těhu jak už víte 46kg - nyní 44kg :€\€: . A to se bagruju nehorázným způsobem a to jsem stále etě nezačala pořádně cvičit, jen jezdím na bruslích. Jo kojení dělá svý, ale už budu kojit jen 2měsíce, tak pak se snad srovnám.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

že kojení je nejzdravější strava pro mimi, ale já sem nikdy nechtěla dlouho kojit a tak sem si řekla, že 5měsíců je tak akorát. Já byla kojená jen 3měsíce a jsem zdravá jak rybička a imunitu mám taky silnou, jen tak něco nechytnu. Pak se chci taky konečně srovnat a začít pořádně makat, zvlášť když chci ještě tento rok otěhotnět po druhé :ww: . Ráda bych Lukýskovi pořídila příštý léto ségru a nebo bráchu. Jo rok a půl je sice pro někoho brzy a bude to asi záhl, ale já se toho nebojím.
Tak proto holčiny moje zlatý...

In reply to by Krispynek

tak ti kryspínku přeju brzo dvě čárky na testíku a doufám že se pochlubíš a budeš dávat fotečky pupíku do úlu zase.jinak ty nemáš icq už :#o:

In reply to by evitka

no, na // si etě počkáte :€s€: . Chtěli bychom začít v říjnu, tak uvidíme, jak budem šikovný. Neboj se, že bych se nepochlubila a pupik budu taky přidávat, pak teprve budem srovnávat. Účet na ICQ mám, ale na notebooku už ho nemám nainstalovaný a nepoužívám ho.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

zatím sem plná optimismu :°O°: :°O°: . Já jsem se ségrou o rok a 3 měsíce a je to fajn. Ségra má čerstvě dvouletou holku a když vidím, jaké má teď vzpurné období a jak už vnímá, že je tam ségra jen pro ní, tak bych nechtěla do tohohle období pořizovat druhý a proto chci kolem toho roku a půl, dokaď bude ten malej ďáblík etě diblík :^O^: . A víc než dvouletej rozdíl nechci, přijde mi to moc. Vím, že to bude náročný, ale neumím si to představit a proto sem asi takový optimista. Až k tomu dojde a já se tu dlouho neozvu, tak pak budete vědět, že mě z dětí jeblo :€Ss€: a nebo mě vysály a já se ztratila ze světa (váhově).

Halóóó......79kg ......Už mám od porodu 23 kg dole. Ještě 4 a jsem na původní váze,

Tak si dávám za odměnu palačinku s tvarohem a s jabkama :€):

Takže aktualizuju... před těhu 75kg.před porodem 95kg a nyní 2 měsíce po porodu 81kg.. Po dnešku,kdy jsem se zahlídla ve výkladní skříni,jak se mi valí moje velká pr*el,tak buď nebudu čumět do výloh nebo budu muset něco dělat.. kurňa,ale mě se nechce :€\€: jo a paní v bazárku si myslela,že jsem těhotná :€O: ,no to taky potěší :§)

Pred tehu 68kg, pred porodem 82-83kg, po porodu 75kg, 2.-8. tydnu po porodu 73kg...takze stagnujeme uz 6. tydnu na stejne vaze...ale nedivim se...nekojim a zeru vic nez v tehu.

Tak jdu dneska opět cvičit.no nemůžu se dočkat ženský. Opravdu vypnout od malé a od rodiny.....cítím se pak fakt dobře.
Až zase stoupnu na váhu.....tak se pochlubím kolik už mám dole :qu: jinak ještě 6 kg a jsem na původní váze....před porodem 102, momentálně 81kg.
Původní 75.
Tak ať se do konce roku dostanu na 70 :dance:

In reply to by Masticka

Jseš dobrá, já před porodem 101kg, původní váha 82kg a teď 88.5kg. To jsi přibrala opravdu už dost v těhu, ale já mít teď 81 jako Ty, tak si pískám !!!!!!!!!!!!!!!!!! Mě to nejde dolů :-(

TAk jsem si dala teď odpoledne s maličkou procházku.....to je na shazování úplně super........trošku rychlejší tempo, aby to stálo za to. Jo a teď jsem si na véču smlaskla na dvou palačinkách s jabkama, marmeládou a zakysasnou smetanou........mňamka :€): :hu:

tak mam dalsi kilo dole, kvuli prdikum jsem zkusila tyden jist pouze vybrana jidla..... vysledek:
1) prdiky zadny, misto toho se kaja nemuze vykakat, pricemz vzdy pred tim tri hodinky rve v kuse
2) ja hubnu a nervy mam v kyblu
at zije kojeni!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky