Kosmetika Hipp

19.03.2010

Ahojky maminky, používáte některá na vaše zlatíčka kosmetiku Hipp? Nikde se nemůžu dočíst, jestli je vhodná pro miminka již od narození. Mám od nich masážní olejíček proti striím a jsem s ním spokojená, tak jsem uvažovala, že bych malé pořídila celou řadu.
Nebo jakou značku používáte vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Raději ještě počkej s nakupováním kosmetiky, určitě dostaneš v porodnici balíček s různýma vzorkama a pak uvidíš, co ti bude vyhovovat!

Já si myslím že je zbytečné nakupovat do předu něčeho hodně když člověk neví jestli to bude vyhovovat.Nám třeba Bephanten na opruzeniny nepomohl ale Sudocrem jo.

hipp nam nevyhovuje a že jsem koupila toho dost...z počátku jsem použivala jen z řad Linoly...a ted už používam Bubchen..a jsem spokojena...jinak na zadeček bepanthen...ten jediny pomuže na červeny zadeček...ale mam samozdřejme zbytečne nakoupene i jine značky...človek v tehu houby vi,co bude vyhovovat,pa

Ahoj,já používala Bubchen od narození,pak malí měl suchou pokožku místama,tak doktorka řekla ať vyzkouším Hipp a jsem sním moc spokojená,suchá místa jsou pryč.Akorát na zadeček používám Penaten.

Ahojky!Už když jsem byla těhotná jsem si pro Terezku pořídila celou řadu od Hippu,proto že jsem jí používala i pro sebe.Vyhovovala nám 2měsíce a pak se po ní Terezka začala osypávat!Ted v 5měsících používám jedine Niveu!Já doporučuji pořídit si ty vzorečky a vyzkoušet-jen tak normální balení nezděláš a je dost drahé a pak je škoda to vyhodit...U nás v Děčíně jsme dostávali vzorky dokonce i v porodnici a v DM prodávají také vzorečky.Každé mimi je jiné a může mu i nemusí vyhovovat třeba Hipp.Je to na tobě...

My taky používáme kosmetiku Hipp od narození, kopila jsem si celou dětskou řadu...malé je jeden měsíc a jsem s ní spokojená, nemá na ni žáné reakce a dobře pečuje o její kůžičku...Olejíček jsem v těhotenství taky používala a nemůžu si ho vynachválit, pomohl mi k prevenci nových strií a dokonce mi odstranil ještě některé staré strie, které mám už od svých dvanácti let po růstovým spurtu...takže určitě doporučuji všem :ww:

Ahojky, já ho taky používám od narození, i dr. mi ho doporučila a je fakt super a strašně krásně voní. jen na opruzeniny používám Bepanten. Měj se

pouzivame od narozeni mela jsem od hipp koupenou uplne celou radu co slo to jsem koupila a maximalni spokjenost taky jsem pouzivala ten olejicek na brusek a nemam ani jednu strii jen kolem pupiku ale tam jsem mela nausnici

ahojky, tak ja ho pouzivam uz od narozeni a jsem maximalne spokojena, voni krasne jemne a je proste super, pak taky mame bubchen, ten je take uzasny, akorat mi tak nevoni:-)

Já po příchodu z porodky používala,jen kosmetiku z lékárny dělanou+koupel Linola,ale teď v 5měsících dávám co se mi líbí,ale nejradši mám od Alpy řadu Batole a nebo Johnsons,ale olejíček je hodně olejovej,tak ten už nechci.Ale z té lékárny jsou ty krémičky super a slunečnic.olejíček ten je nej nej ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky