Hospitalizace ve 27 TT, návrat ve 35 TT

19.03.2010

Ahoj holky, tak se musím s vámi podělit o ten super zážitek!!!Včera mě pustili z nemocnice!!!JUPI, JUPI, JUPI!!!Sice jen na chviličku do porodu :///: Ve 27 tt mě hospitalizovali s diagnozou krácení čípku a tvrdnutí břicha. Představa 2 měsíců v nemocnici byla strašná, ale tak nějak nám to uteklo, a dočkali jsme se :qu: . Jinak vzkazuju všem holčinám, pokud vám bude vrdnout bříško, na nic nečekejte a běžte k Dr., po tom co jsem viděla v nemocnici(případy holek, které toto podcenily), já už bych nikdy neváhala ani chviličku. Mějte se holky hezky. Zatím papa

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky tak super ze jsi doma, jojo pekne varovani me tvrdlo brisko cca tyden ale kdyz sem lezela dalo se to nejak zvladat rikala sem si nic to neni toto pondeli jsem mela litani u obvodni atd no a to uz sem myslela ze to nevydrzim do odpoledne kdy sem mela poradnu tam uz vse slo rychle cipek zkraceny na pulku pravidelne kontrakce a otvirani poslala me do nemocnice kde me tedy dr propustil ze ted uz kontrakce nejsou a ze lezet muzu aj doma trosku se bojim zda se neco nezanedba ale snad vi co dela.... nooo a muzu ti rict nevylezu z postele dneskem zacinam 29tt takze doufam ze malicky jeste vydrzi.
Vy uz to mate za par zavidim opatrujte se opravdu nelze podcenovat

Ahojky, gratuluju, jsi šikulka! Já byla hospitalizovaná od 19.. do porodu v 37.tt, takže 4 měsíce... chodit jsem nesměla, jen na wc a ležela jsem s nohama nahoře... a teď máme krásnou holčičku :h: :h: Ono to za to štěstí opravdu stojí :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka