Dnesni poradna+pasy v porodce:(

18.03.2010

Ahojky...Tak po dnesku mam smisene pocity.Tlak a moc mam OK...k porodu to jeste nevypada pan doktor rekl ze se nam tam jeste dobre bydli :) ..no a pasy..ja zadny kontrakce, mala celou dobu prospinkala jen par krat kopla musela jsem do sebe cpat bonbony a zakusek aby se vzbudila a vypit litr vody pac desne ji busilo srdicko..Sestricky mi u briska tleskali dokonce zvonili i zvoneckama jak na jeziska :s: aby se prdelina probrala ale nic nepomahalo...ona proste tam spala jak dudek :) No nakonec mi rekli ze celou dobu mela hranicni tachykardii a ze se mam zitra stavit jeste jednou na pasy a pak jit na porodni sal za doktorem aby to podepsal..Nejak me to zaskocilo ze jsem si nedokazala zeptat co byto mohlo znamenat... :|€|: ..Chjo..snad to nic nebude :\/:
P.S. jo a zase nebyl zadny UTZ takze nevime kolik vazi. Jinak mam X3 minule bylo X4..A mame negativniho streptokoka :)

Ahoj, teda ty naše dětičky si opravdu chtejí počkat až na duben, jak tak koukám. :-) A nevíš, jakou si měla hodnotu ty tachykardie? By mne to zajímalo, protože když občas poslouchám naši prdelku přes angelsound, tak má různě - asi podle nálady - 120 - 170 a těch 170 už mi přijde docela dost, ale je to vždy jen na chvilku. Jsem zvědavá, kdy se ja dostanu na pasy (mám ještě chvilku čas), nicméně věřím tomu, že si synáček taky u toho hodí šlofíka. Je děsně aktivní, pořád se mele, ale třeba jak jsem jela na 4D ultrazvuk, tak tam celou dobu spal a nevzbudil jej ani můj tělocvik.

In reply to by sycatko

Tak to nevim kolik mela malej tep :00: ...ale dneska jak jsem tam byla zase na monitoru tak me poslali s tim ze to mam v poradku. Ale co jsem koukala na cinnost delohy tak jsem mela kopecky i do 100 :€}€: ...aspon ja si to myslim ze to bylo ono. A s tim spinkanim miminka to si neprej..pac ti budou furt stouchat do briska a prinutej spapat hromadu sladkosti aby se male probralo...jinak te poslou najist a na prochazku a pak zase k nim :€):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka