Cisarsky rez...

17.03.2010

Ahojky holky,mam takovy dotaz... Mame doma holcicku,narodila se cisarskym rezem. Za nejaky cas by jsme ji chteli poridit brasku nebo sestricku. Jelikoz mi porod nejdrive vyvolavali,tak vim co to jsou bolesti,tak bych chtela znovu cisare. Myslite,ze po 2. bych sla automaticky taky cisarem,nebo ne? Protoze vybrat si nemuzu,ze? Jsem asi pokakanek,ale ja mam z porodu,a hlavne z tech bolesti vazne strach. Ale na druhou stranu chceme mit deti 2.

Kliknutím vložíte smajlíky:

já mám první císařem a druhý normálně,vybrat jsem si nemohla a automaticky císaře určitě nemáš,jsou maminky co mají děti oítočený zadečkem a taky si vybrat nemužou,čekám třetí a doufám že budu rodit normálně,bolesti jsi už zažila ,ale byla jsi ochuzená o ten konec,ten je po tom všem nejnádhernější,ten pocit štěstí a ulevy,vubec se porodu neboj,a druhý dítě jde rychlejš,tak buď v klidu

Ahojky, já jsem taky po císaři a mě se Dr. zeptal jestli chci zkusit rodit normálně nebo jít rovnou na císaře. Myslím, že po předchozím císaři máš možnost volby. Já chci zkusit rodit spontánně. Sice porodní bolesti neznám, císař byl plánovaný, ale i tak už bych to nechtěla zažít. Jednu jedinou výhodu u druhého císaře vidím v tom, že si nepocucháš spodek a jizva zůstane stejná, protože se to dělá do stejného místa. Ale jinak děkuji pěkně.

ahojky, no konečně nekterá, která si cisaře nemuze taky vynachvalit:))) Ja byla na cisari-planovaný císař, takže jsem porodní bolesti nezažila, ale paráda, probudili mě jeste na sála, davali nám 2 dny Morfium, takže jsem byla jeste šťastnější než normalní maminky kterým se narodili mimi a druhý den jsem šla na nohy a třetí den kdyz jsem se začala starat o Natalku, tak jsem na jizvu už uplně zapomněla:) takže to byla suprová jízda:)
Jinak já si myslim ze kdybys otehotněla brzy, tak by pro jistotu císaře udelali kvuli tomu že by se báli aby ty kontrakce ta děloha vydržela...pry je to na ni neuvěřitelný tlak a slyšela jsem že třeba kdo je brzy po císaři, tak mu nemuzou vyvolavat porod, protoze ty dráždidla jsou dost nebezpečná pro tu jizvu...
No nevím, zeptej se svého doktora az pujdes na kontrolu:))
Ale jestli ses neotevírala tak je velká šance že by ses neotevírala znovu, ale abys zase trpěla těmi polesti pri vyvolávaní, to mi prijde takovy zbytecny:(((

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

pane jo, ty máš ale pipinku:))že ti to tamtudy tolik dětí prošlo:) klobouk dolůůů:)tak alespon jestli ti tam pak udelali steh navíc:) totiz muj pritel uveřil pověře, že prý jeho kamarád kdyz byl u porodu, tak se ho zeptat po porodu lékař, jestli paní má udělat steh navíc aby z toho sexu měl vic:))) a představte si že on tomu věří, že je to blbost, vidte?:)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

NO jo,tak když jsi to zdědila :s: ale stejně ;) ty jo,ty jsi měla tolik,teda mamko nevím kolik ti je a v kterém roce jsi se narodila ale mě příjde že za doby mojí mamky se rodily normálně takhe velké dětí,moje mamka porodila 5kiloého bratra a babička strýce který váži přes 6 kg a obě přírozenou cestou :jawdrop: :s:
---------------------------------------
Anička+Kristýnka 3.3.2009
http://Anisek1987.mondozoo.com
http://www.prckoviste.cz/kristinka

Ahojky,tak to jsme dvě...já také rodila císařem holčíčku ale před tím mi porod vyvolávali a pěkně dloho takže taky vím co to jsou bolestí,jsem strašný srab a nevím jestli bych druhé mimi porodila normálně nebo bych šla zase na SC.na druhou stranu si řikám že bych chtěla aspon jednou poznát ten pocit když žena porodí normálně,že to musí být krásné ale pak si vzpomenu na bolesti :n: hned mám takové smíšené pocity.sama jsem zvědavá jak to dopadne,i když do druhéh těhotenství mám daleko,člověk nikdy neví :a:
---------------------------------------
Anička+Kristýnka 3.3.2009
http://Anisek1987.mondozoo.com
http://www.prckoviste.cz/kristinka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka