poplach monitoru dechu v 9ti měsících

18.03.2010

ahoj holky, dneska ráno okolo 6 šel přítel do práce a malá 9m krásně spinkala a najednou začal pípat monitor dechu, hned sem ho vypla a dívám se na ni ale normálně se pohla a dýchala, tak nevím co to mohlo být? Stalo se to někomu? Docela mě to viděsilo, je možný že by děti měly apnoický pauzy v dýchání i v 9ti měsících?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Dvakrát to byl planý poplach - byla jsem přímo u toho. Jenou jsem ale monitor slyšela z chůvičky, utíkala jsem do patra do ložnice, rozsvítila, doběhla k postýlce a malý se teprve začal budit. Přitom alarm řve skutečně hlasitě a muselo to trvat minimálně 15 - 20 sekund! Myslím, že hodně hluboce usnul a dech se mu zpomalil natolik, že to monitor oznámil. Syn ležel uprostřed postýlky, takže sesunutý určitě nebyl. Takové drama, jako vy, jsme naštěstí nezažili, protože chlapeček se nám probral sám, ale kdo ví, jak by to bylo bez monitoru . . . :O

Díky holky za komentáře, tak vyměnila sem tam baterky, ikdyž je tam na ty baterky hlásič a ten nehlásil slabý baterky, no a jestli to bude ještě pípat tak to vytáhnu stejně už sem to chtěla pomalu vytahovat, ikdyž malá moc po postýlce necestuje jen zleva doprava, ale vždycky to fungovalo ikdyž byla ve spánku přitisknutá k mřížím a podložka monitoru je uprostřed. Tak uvidíme, každopádně děkuji, zas se mi hlavou honí katastrofické scénáře..

In reply to by sonaa

zatřepala,ale to nepomohlo,tak jsem ho rychle vytáhla z postýlky a třásla,až se nadechl..bylo to hrozny..možná jsem třepala hodně,ale v tom šoku jsem ani nic jinýho dělat nemohla...on nám dvakrát zmodral,než jsme pořídili ten monitor,jednou v porodnici a jednou doma a tak nás upozorňovali,ať ho víc hlídáme,že to je právě kvůli tomu špatnému dýchání...ale naštěstí ty chůva pískala jen dvakrát a vždy jsme to zvládli a pak už byl klid...měli jsme ju do 11 měsíců,pak už za to začal tahat a utíkat z dosahu podložky,tak jsme to vytáhli...

http://www.prckoviste.cz/kekulinka

nám se to stávalo když byly malé cca 2 měsíce. budíček to byl vždy děsnej a bylo to jen slabejma baterkama. Tak zkus vyměnit a uvidíš.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky