uz jsem z teho uplne hloupa:-(

18.03.2010

holky ja to uz vazne nechapu:-( ja tu budu jeste strasit asi do vanoc:-( minule u myho doktora jsem byla a ten mi rekl ze jsem otevrene ba 1 prst a ted jsem byla v nemocnici ve sternberku a na ozvach mam kopecky(ty stahy delohy asi) uplne na nejvys uplny kopce tak jsem myslela ze se uz neco pomalu neco deje,ze uz za 6 dni na muj termin budu mit bebiska u sebe,uz mi odesla i hlenova zatka,poslicky mam nekdy dost bolestivy...ale pak mi rekla ta doktorka tohla....X3,čipek na falangu,sakralne,tuhy,uzavren.hlavicka neleha,deloha normotonicka...coz si myslim ze jsem asi uplne zavrena a ze budu rodit az za 14 dni a ja furt doufala ze treba ted v sobotu:-( ale ja to nechapu kdyz jsem teda ocividne zavrena ale ty kopecky jsou uz veliky...mate to taky tak nekdo??????

Kliknutím vložíte smajlíky:

buď v klidu. doktor mi říkal, že to na porod nevypadá a že mě nechá max do dalšího týdne a vyvolá to. Termín jsem měla 2.10. a tohle mi řekl 29.9. prý je klid, kopce jsem taky měla, říkal - něco se tam děje, ale k porodu to ještě hodně dlouho nebude. já měla spočítáno podle laického výpočtu, že bych měla rodit 3.10. a náš klučina se začal dobývat ven 3.10. ráno ve 4.40 - to začaly bolesti a ve 12.35 hodin byl na světě. Buď v klidu, to přijde ráz na ráz.

In reply to by marinka

aby všechno bylo jak má a v pořádku. Večer u nás byli známí, ještě jsme plánovali, co podnikneme v sobotu a ráno jsem jim posílala sms, že jedu do porodnice..... smáli se a zároveň kulili oči - prý - vždyť ti včera vůbec nic nebylo a už jedeš? neboj, věčně nebudeš 2v1...........

jeeeeeeeeee holky vy jste zlaty:-) :-) :-) strasne al vazne strasne moc dekuju moc jste mne uklidnili jste strasne moc hodnyyyyyyyyy:-) no a ty ozvy srdicka to vim to je od 60 do 120 a malej ma tak od te 120 do 160 kopecky ale dole ty stahy delohy od te 20 do 100 tak tam mam ukazany 4 krat na stovce a parkrat na 60..takze to jako vypada ze brzo ze??:-)

ahojky... já už mám sice skoro rok po porodu:) ale mě taky už kolikrát říkala doktorka,že budu rodit a pořád nic.. a přišlo to,až když sem to už snad ani nečekala a myslela jsem si,že mi budou muset porod vyvolávat...malá se narodila přesně týden po termínu.. ale vůbec nedávej kdo Ti co říká, miminko si stejnak samo vybere kdy bude chtít na svět...:) a neboj bude to určitě brzy! tak držím palečky a porod bez komplikací a co nejmín bolestivej,drž se:)

neboj však mimi pujde ven nebude u tebe věčně,pomalu se otevíráš mimi máš už dole tak to vypadá,že to bude,brzy,hele já nebyla ani otevřená a malej hodně navrchu podle dr jsem měla rodit ještě 14dní po temrínu,taky jsem trpěla denně na posle šílený už jsem to chtěla mět za sebou a přišlo to zničeho nic dva dny před termínem,pak dr čučel když mě vyděl s kočárkem :///: akorát mě tedy dlouho trvalo než jsem porodila,protože jsem se pomaličku otevírala a malej sestupoval dolu pomalu,tak nezoufej a přeji hodně štěstí at to máš brzy za sebou ;) :||): :cc):

Ahoj, to X znamená, že čípek se začína otevírat, tak to snad nebde až do Vánoc. :-) Jinak Ty "kopečky" se ukazují dvoje - jedno je tep miminka - ty můžou být vysoké, protože mimísek, podle toho, jak se zrovna má, může mít tep 120 - 140 - 160/min, druhé kopečky ukazují stahy dělohy, tam je výchozí hodnota 20 (takže ne 0, ale 20 je uplně spodní hranice) a jsou k porodu až tak když jsou kolem stovky. neboj, aby to pak najednu nebylo ráz naráz a mimísek bude venku hned! Držím palečky!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka