anketka

17.03.2010

schválně holky,zajímalo by mě co jste dostaly za porod potomka :a: pokud vůbec :w:

já dostala za první mimi 28 růží, sestry v porodce se na ně chodily dívat ;) , teď čekám druhé a už vím.....kytka ani zlato to nebude

Ahoj, muj milacek mi koupil nadhernou kytici a jelikoz vi, ze na sperky moc nejsem a ze si delsi dobu preju kavovar Dolce Gusto, tak jsem ho dostala :///: Vim, ze je to netradicni darek zrovna k narozeni miminka, ale mela jsem z nej ohromnou radost :) Vubec jsem necekala, ze neco dostanu.

Já dostala kytku hned v den porodu,druhou obrovskou když jsem šla domů.Pak jsem dostala ještě řetízek a prstýnek :) Taťka čekal první své vytoužené miminko,tak byl celý natěšený :dance:

Když jsem zjistila že jsem těhu,tak jsem mu to volala ze Švýcarska.Byl z toho úúplně hotovej a když jsem přijela domů.tak jsem dostala obr kytku,doma bylo prostřeno,dostala jsem vytištěné menu "Salát Franty kudrnáče" :s: To snad nikdy nezapomenu :€m: Mám doma romantika :dance: .

od manzilka krasnou kytku a doma me z porodnice cekala uuuuzasna svickova jen pro me,protoze vi,ze ji zboznuju :)

Já dostala kytku, ale nečekala jsem nic, takže jsem byla příjemně překvapená:-) Teď čekáme druhé a počítám, že manža bude mít plné ruce práce s péčí o starší, takže nebude ani ta kytka.

In reply to by Suza

Ahoj, tak já ani nic nečekala, páč jsme na tom finančně nebyli dobře. Domů jsme šli 22.12. a 23.12. taťka zkoupil posledních 14 růží, co měli v květinářství, výběr před Vánoci žádný nebyl. Ale i ta kytka mě dostala, že jsem bulela jako želva.

ahoj já jsem dostala nádhernou kytku...a pak mě náš tatínek požádal o ruku a k tomu jsem dostala další kytku...:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka