Naše plody nejsou jen tak obyčejné.. ony s námi komunikují! Mars volá Zemi!

17.03.2010

Malá má už svůj rytmus.. Spí od 9. ráno do 2. odpoledne a pak od 6 večer do 8 hod. Jinak mám pocit, že je tak nějak neustále v pohybu. WC a spánek využívám hojně v obchodních domech (WC) a práci. Spánek hlavně odpo a ráno podle Elišky. Jak přestane kopat, padám do kómatu. Dneska už mi lezla na nervy, protože mi strká ty svý pahnátky do žeber a dál. 4x denně škytavka, občas sebou hodí, že to zabolí. Spánek, pokud nejsem vzhůru 36 hodin je vyloučen, dokud se alespoň pár minut nehýbe.. 3x mě vzbudí, když padám do snů svým vrtěním.. Občas mám pocit, že už ví, co je metro, co bus.. Když jedu busem, tak se tam pohupuje (kopne občas).. a když přesednu do metra, začne kopat víc, ale slaběji, jako by si hrála na ten víc houpající autobus.. Reaguje na tátu tím, že se ani nehne, jako by ho poslouchala. Stejně tak v práci při debatě, drbání atd., to se jen tak občas protáhne a jak stichneme a začneme společně mlčet, začne do mě vyloženě schválně kopat... a já blbec se nachytám a začnu jí hladit a nadávat, strkám do ní taky.. Ne, nezastávejte se jí, ona mi kope do notebooku! Schválně!

super napsané,já to mám hodně podobné,jen s tím rozdílem,že v noci spím jak zabitá a malý taky..tak snad mu to vydrží..u kluků jsem to tak měla tak doufám,že i teď!!!Měj se moc hezky!!!Terka :one: :a:

:k: zrovinka jsem mela v umyslu napsat do diskuze neco o pohybech nasich drobku,protoze co ten muj vyvadi obcas u me v brise,to uz mi prijde nadprirozeny,jsem dnes 33+0 :k: rano me budi takovejma kopancema jako by se hlasil o dobrou snidani,najim se a je klid..vetsinou pres den jsem dost v pohybu tak ho nestacim vnimat,ale kolem sedmy vecer co dosednu k telce to zacina nanovo.bricho skace jak kdyz tam mam deset žab :€m: no kdyz se chystam kolem pulnoci jit usnout,tak to neeee,proc ja bych mela spat kdyz malymu se taky nechce,takze me kope tak,ze i nadavam :€z€: samozrejme v dobrem slova smyslu,ale grady to teda ma..mno,bude to silák :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky