Kuk

17.03.2010

Ahojky všem :a: tak už jsem na světe :qu: jmenuji se Pavlíček :cc): narodil jsem se 10.3.2010 vážil jsem 3090g a měřil 50cm a porod jsme si s maminkou užili :°~°: není to nic hrozného.

Přeji všem taky krásny a pohodový porod a čekatelkám už at se dočkaj je to nádhera :\x: pápá

Kliknutím vložíte smajlíky:

:a: Ahojky tak moc gratuluji :e): k Pavlíčkovi ,myslela jsem že se v porodnici uvydíme ,ale bohužel jsme se minuli
mi máme :girl: Andrejku narodila se 18.3.v 18:35hodin a vážila 3200kg a měřila 50cm porod byl taky rychlej ma manžel užasnej.Tak se třeba uvydíme někde v hrádku (určitě jsem tě už vyděla ,poznám tě podle kočárku)tak hodně zdravíčka a štěstíčka :/;x: :\x: :girl: :cc):

Ahojky, zdravím zase mezi vámi. Včera nás propustili z nemocnice. Máme Pavlíka. Narodil se s.c. 22.3 2010. Byl to pěknej kus 4100g a 53cm. I když mi každý miminko připadá úžasně malinký... :°O°:
Je miliónovej. Krásně v noci spinká :|P: a zabrečí si jenom když opravdu něco potřebuje.

Jéé tak veliká gratulace:) Tiše závidím já měla termín včera, ale Aničce se na svět nechce. Ale já z toho mám hrůzu, protože už váží 4100g a je to moje první mimi:) Tak snad to zvládneme:) Jinak Tobě i Pavlíčkovi přejeme hlavně zdraví a ať si to spolu krásně užíváte :)

Vééélkáá gratulace!! Závidím!! Já mám termín v Sobotu, ale nějak to nevidím :-( ..Asi budeme přenášet..

ahojky,veliká gratulace k narození chlapečka,přeji Pavlíčkovi i Tobě mnoho zdravíčka a štěstí...taky mám doma Pavlíčka v květnu mu bude rok :s: :a:

Tak to je krásná zpráva takhle po ránu. Taky už bych chtěla mít tu naši prcinu u sebe, ale musím si ještě chvíli počkat :-) Jsem ráda, že tu někdo taky píše o porodu pln optimismu a nadšení, člověku to dá naději, že třeba on zrona trpět tolik nebude... :-D Tak hodně zdravíčka mamince i děťátku!

Taktéž blahopřeju..v kolik se tvůj maličký narodil...mě Dominička v 9.22h..tak ať rostete a jste zdraví!!!! :€s€: :a:

Tak to je super!! :qu: Na nás to teprve čeká, dnes nastupuji do nemocnice. Budeme mít taky Pavlíčka. ... Tak ahoj

Ahoj,moc gratuluji k Pavlíčkovi a přeji vám moc moc štěstíčka a hlavně zdravíčka....Je to paráda,že jsi měla dobrý porod,mě to čeká ted v dubnu a už z toho mám pořádný strach....tak ještě jednou ze srdce gratuluji.papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky