NEUSTÁLE NOČNÍ BUZENÍ U ROČNÍHO DÍTĚTE A "SIRÉNA" K TOMU....POMOOOOC:(

17.03.2010

Ahojte mamče.
Prosím poradíte.......mám ročního kluka, který se mi poslední cca měsíc neustále v noci budí. Dávám ho spát kolem osmi ,kolem desítí najednou "jekot" a sám přestane....kolem půlnoci zase jekot.... to ho většinou nakrmim, přebalím a zase na chvíli usne. Ale poslední týdny je to hrůza. Od té půlnoci se budí každou hodinu, ale hlad si myslím že nemá, počuraný taky není, bolet to vypadá že ho nic nebolí, jen prostě spustí SIRÉNU. to jako fakt sirénu, až to tchýni o patro níž pravidelně budí:( už si nevím rady co s ním. Jsem naprosto vyčerpaná. Já nevyspaná, manžel nevyspaný do práce. A to si ho nedávám do postele. už kolikrát jsem měla "tiky" ale raději jsem několikrát vstala než ho zvykat v postýlce...Podle mě se už budí i na to jídlo co tři hodiny ze zvyku, ale zkoušela jsem ho už ošulit trošku čajem, ale to se za půl hodiny zase vzbudil a tak do rána... jsem už bezradná. :r:
PORAĎTE PROSÍM CO MÁTE PODOBNOU ZKUŠENOST........

Kliknutím vložíte smajlíky:

My jsme na tom obdobně ale teď je to lepší.Myslím si, že to byly zuby. Docela jsem to pořád řešila a co jsem četla, tak hodně maminám pomohlo přestěhovat dítě do samostatného pokoje. Pokud to není od bolesti. To spaní je začarovanej kruh.

ahoj, nemůžou růst malému zoubky?? Prý to trvá i měsíc než jdou vidět...zkus se podívat, jestli se mu nějaký netlačí ven :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky