27tt

17.03.2010

ahoj holky, jak se máte?
Utíká to jako voda a my zítra začínáme 27tt. Bříško roste jak z vody, doufám,že se hodně brzo oteplí protože už se sotva vejdu do zimní bundy. Honzík se má čile k světu dělá salta a přemety a hraje fotbal, včera ve škole se na mě spolužačky otáčely,jak periferně viděly to skákající bříško, měly z toho dost velký haló :C]]: Ve škole pořád to samý,nebaví mě a už se těším,až to bude za mnou. Diplomku mám téměř hotovou a za měsíc jí musim odevzdat,takže taky docela pohoda. Takže teď se ještě naučit na zkoušky,pak státnice a pak už jen radosti jako je příchod Honzíka na svět :°O°: snad to bude v tomhle pořadí. Jo pokojík stále hotový není, ale snad brzy bude příští týden má Vláďa 3dny volna,tak bychom to mohli dodělat. Jak se vám spí holky moje? Mě už docela zajímavě sotva se otočim, takže mě to téměř pokaždý vzbudí.
Mějte se hezky a odpočívejte, hlavně vy co to máte přikázaný od :*8*: ať je vše v pořádku.
Papa Verča a Honzík :cc):

Ahoj,
tak to je fajn, ze je ti dobre. A ses doma nebo chodis do prace? Je to lepsi na diplomku byt doma, kdyz jsi v tehotna. Ja to delala netehotna pri praci a nic moc, ale taky to docela dalo. Horsi jsou ty zkousky, desnej stres. Zacni se ucit, co nejdriv, jinak bude Honzik v brise celej orosenej:) Ja se ucila na statnice tri tejdny kazdy cely den a netehotna byla jsem tak vystresla, ze si to nedovedes predstavit. A to nejsem normalne zadna histerka. Jo a hlavne, nepocitej s tim, ze budes vsechno umet, to nemas ani sanci, kdyby ses to ucila tri mesice. Mozna nebudes umet ani pulku jako ja, ale pak u zkousky te prepadne bojovny duch a vyplivnes tam ze sebe i to co nevis :) Mej se krasne a drz se. ahoj
AndyBambi

In reply to by AndyBambi

ahoj já mám denní studium,takže trčím ve škole,ale ulejvám se co to jde :€Ss€: naštěstí se dá s našima lektorama vzhledem k mému stavu domluvit,takže je to v pohodě. A co se týče učení na státnic, tak na ty Bc.státnice před dvěma lety jsem se učila týden,od každý otázky něco,ale převážně jsem ovládala vždy jen prvních 10-15 otázek, letos to bude asi to samý :///: Zkoušky máme tenhle semestr jen 3,takže to je taky v pohodě. Navíc jsem optimista,takže po krizi brzy nastupuje úleva,že to přeci není tak hrozný. No a když to nezvládneme v červnu, tak máme opravu v srpnu,tam už se doufám neobjevim :€\€:
Tak pa pa já letím (už se spíš plazim) do školy :a:

In reply to by verunkakr

Aha, tak to jo, s dennim se to da. Ja se docela do skoly tesila, meli jsme to na dalkovym jednou za mesic v patek a ja si tam tak odpocinula, nemusela jsem nic resit jako v praci, jen jsem tam pasivne celej den sedela a poslouchala. Ale ty statnice byly sileny. Meli jsme 185 otazek, proste peklo. Tak se mej a at to klape.
AndyBambi

No to je fajn,že se ti tak hezjky daří a Honzíček tak hezky cvičí...jsi borka,že studuješ,fakt!!!
Víš já jsem tak unavená a hotová večer,že pokud mě nechytají křeče a nebo někdy nejdu čůrat tak spím jak zabitá... :s:
tak se měj moc fajn!!!Terka :h: :k: :a:

In reply to by Terulkovka

no já teď po dlouhý dob+ začala spát i odpoledne,takhle jsem spala i na začátku těhulkování.Jenže to jsem prospala i celou noc, teď jí prospím tak napůl. Křeče mě naštěstí zatím netrápí jen mě bolí v kříži někdy až moc. Mějte se pa pa :€s€:

Tak drzim pesti, ja taky makam na diplomce, ale statnicuju az za rok, jsem v prvaku na navazujicim. Jsou to stresy, ale zvladat se to da. Tak snad to obe zvladnem vydrzet ve skole:) Ty chodis na denni? Ja presla na dalkove.

Ahoj Veru obdivuju tě že při tom zvládáš ještě studovat,já bych se do roho nedokopala.No jinak já začínám zítra 29tt už se m taky neleží zrovna nejlíp,nejhorší je z té postele rychle vstát ve chvíli kdy si malej udělá fotbalový míč z mého plného močáku.Ještě tak týden a pro jistotu zabalím tašku do porodky,alespoň nějaký základní věci azbytek budu dokupovat.Tak se hezky opatrujte s Honzíkem :a:

In reply to by monca87

dodělat jí musim,když už jsem došla až sem, to víš že bych tam radši vůbec nechodila :€\€: jo kopání do močáku si taky nedávno oblíbil je to docela síla. Už tašku? Já nad tím pořád přemýšlím a nevím kdy jí začít balit, všude píší,že okolo toho 27tt bychom si jí měli začít připravovat i naše PA na kurzu to říkala, tak nevím :#o: Teď je to tu i nás jak po výbuchu jak se dělá ten pokojík a ještě přeskakovat tašku, nevím nevím

In reply to by verunkakr

No víš já jsem v pondělí už potřetí v tomto těhotenství ležela v nemocnici takže to fakt musím radši začít balit protože těch problémů mám za sebou fakt hodně a většinou štěstí přeje připraveným tak doufám když tu tašku zabalím že vydržíme do termínu.A hlavně přítel bude klidnější když bude vědět že je to všechno připravené, kdyby pak musel balit na rychlo on tak by mi to převrátil tady vše vzhůru nohama. :00:

In reply to by monca87

to ti věřim,to bych taky měla radši vše připravený. Přítele zatím nějaká taška netrápí je vidět,že je to flegmouš jak z učebnice. Ale jak ho znám tak uvnitř je nervní.ještě víc než já :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky