průjrm a zvracení

17.03.2010

Ahoj, celou noc jsem strávila na WC, kde se střídal průjem se zvracením a to pokračuje i teď ráno :€z€: , jsem úplně hotová, měli jste to někdo, myslíte že to patří k těhotenství nebo spíš teď řádí nějaké střevní chřipky? Hrozně mě bolí hlava, můžu si vzít kousek Paralenu do toho prázného žaludku? Co jíst, co pít? Zkusím hořké čaje a snad do sebe dostanu i těhu vitamíny ať má maličké nějakou výživu ale je to málo!

já měla střevní chřipku o víkendu a opravdu teď řadí...můžeš si vzít smectu ta se může v těhu a taky hylak to je na střevní mikrofloru ten takmy můžeš ale raděj bych zašla k dr aspoň aby ti udělal výtěr nebo testy,aby to nebylo něco vážnějšího...

Jj taky se přikláním ke střevní chřipce, teď jí lítá ve vzduchu šíleně moc. Takže jak píšeš, hořký čajík! A k tomu suché pečivo, piškoty...Papa :a:

Radši si žádný prášek zatím neber.. Zkus alespoň třeba suché pečivo nebo nějaké suchary.. Taky bych řekla, že to vypadá na chřupku.. Když ti bude opravdu zle, tak zavolej dr... On ti poradí. Držím palce ať je brzo líp..

In reply to by Renulla

No holky tak díky, taky jsem si říkala že to bude spíš nějaký hnusík, protože už jsem začala 4. měsíc a nikdy jsem nezvracela a o "nočních nevolnostech" jsem taky nikdy neslyšela :///: Nemám tu ani rohlík, jen chleba, tak na to kašlu, zatím jsem si dala plátek Bebe a udělala si konvici mátového čaje (ten máme babičky přítele ze zahrady) a prý je dobrý právě na zvracení takže ležím, popíjím a zítra už musím být trochu fit protože jedeme na NT.

TAK ASI TĚ NEPOTĚŠÍM, ALE SPÍŠ JE TO CHŘIPAJZNA NEŽ PŘÍZNAKY V TĚHU.S TÍM PARALENEM BYCH TAKY ŠETŘILA, TŘEBA HOŘKÝ ČAJ A NEBO VÝVAR Z RÝŽE NEBO SAMOTNÁ RÝŽE.... TAKY JESTLI BUDEŠ VĚDĚT , ŽE TO TEDA CHŘIPKA JE , TAK SI KUP OCILOCOCINUM ( NEBO JAK SE TO PÍŠE ) ... PO 6 HODINÁCH....:-) NEBOJ BUDE TO DOBRÝ... A NA TY VITAMÍNY TAKY POZOR...JÁ JSEM TŘEBA CHTĚLA BRÁT TAKY ( MAMA....TAKNĚJAK TO ZAČÍNALO ) A PO TĚCH VITAMÍNECH MĚ BYLO ŠPATNĚ OD ŽALUDKU.
TAKŽE JSEM ZASTÁNCEM JÍST ZELENINU A TO NA CO MÁŠ CHUŤ..A MIMINKO SI VEZME TO CO POTŘEBUJE. DRŽ SE BUDE TO DOBRÝ...

Tohle je určitě střevní chřipka, já to měla to samé před dvěma týdny a manžel se synem teď... musíš hlavně hodně pít, čaj může být i slazený, nemusí se jen hořký, ale nejlepší je na to černý, mě výborně pomohla coca cola vytřepaná, aby byla bez bublinek a pro začátek, až ti nebude žaludek provádět kotrmelce, tak suché rohlíky, dětské piškoty, může se i dušená mrkev, banán... ale neboj, za dva až tři dny to bude pryč, probíhá to tak u všech... a jestli máte živočišné uhlí, tak ho asi brát (pokud není v těhu zakázáno), endiaron se myslím nesmí... ale příbalový leták jsem už vyhodila, takže to nevím přesně...
Neboj, maličká si výživu vezme z tvého těla, ne jen z obsahu žaludku, takže nějaký krátký půst jí neublíží...

Ahojky,tak tohle k tehu opravdu nepatri.. Chytla jsi rotaviry,ted je toho plno. Ted to ma hodne deti,ale chytne to i dospelej.. Tak se brzo uzdrav a neco se pokus snist :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka